Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Karan’ın doğum gününden fotoğraflar paylaştı

Mutlu beraberlikleriklerini çocuklarıyla taçlandıran Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ilk çocukları Karan, 4 yaşına bastı. Ünlü çift, oğullarının doğum günü partisinden kareleri sosyal medyadan paylaştı. Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya getiren Evcen, Kerem bebeğin yüzünü ilk defa gösterdi

featured

“Çalıkuşu” dizisinin setindeki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in mutlu evliliği 2017 yılından bu yana devam ederken,  Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in ilk çocukları Karan bebek 4 yaşına bastı.

Bunun yanında Geçtiğimiz aylarda ikinci oğullarını dünyaya getiren ünlü çift minik oğullarına “Kerem” ismini verdi. Şimdilerde 2 çocuklu yaşamın tadını çıkaran çift, Karan’ın doğum gününden mutlu karelerini sosyal medyada paylaştı.

KALP EMOJİSİ KOYDU

Evde kutlanılan doğum günü konsepti örümcek adam oldu. Doğum günü kutlamalarını fotoğraflayan ikili, minik oğullarını ise ilk kez gösterdi. Evcen, minik Kerem’in yüzünü kalp emojisiyle kapattı. Kerem’in yüzü tam olarak görünmese de Karan’a benzemesi tartışıldı.

İşte o kareler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir