Teşkilat’ın Ceren’i Ezgi Eyüboğlu, sosyetik mimar Kerim Çarmıklı ile fena yakalandı!

featured

Kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile boşandıktan sonra Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya başlayan Ezgi Eyüboğlu’nun mutluluğu kısa sürdü.

Aşklarını göz önünde yaşayan ve sık sık sosyal medya hesaplarından aşk dolu pozlarını paylaşan ikili, temmuz ayında ayrılık kararı aldı. Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra adı birçok güzelle anılan Engin, son olarak Miray Daner ile aşk yaşamaya başladı.

FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

İkilinin birlikte görülmesinin ardından Ezgi Eyüboğlu’nun da özel hayatında bir gelişme yaşandı.

Gazete Magazin’in haberine göre; Güzel oyuncu, sosyeteden iç mimar Kerim Çarmıklı ile görüntülendi. İkilinin bir mekanda çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Ezgi Eyüboğlu’nun aşk iddiası sonrası ne açıklama yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Öte yandan, Ezgi Eyüboğlu ve Kerim Çarmıklı’nın eski eşi Zeynep Selvili’nin yakın arkadaş olduğu biliniyor.

İkili hala birbirlerini Instagram’da takip ediyor.

KERİM ÇARMIKLI KİMDİR?

Kerim Çarmıklı cemiyet hayatının tanınmış simalarından Candan İsmail Çarmıklı çiftinin oğludur.

İç Mimar olan Kerim Çarmıklı psikolog Zeynep Selvili ile Çırağan Sarayı’nda evlenmişti. Ancak 2016 yılında evlenen çift geçtiğimiz sene boşandı.

Zeynep Selvili önce İzmir’de, kanser tedavisi gören babası Haluk Selvili’nin yanına gitti. Kerim Çarmıklı ise eşinin geri dönmesini beklemeden boşanma davası açmıştı. İkili sessiz sedasız boşandıklarını açıklamışlardı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir