Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili flaş açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT meselesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, “Aralıkta basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra Meclis'e intikal ettiririz” dedi.

featured

EYT bekleyen milyonlarca kişi için çalışmalar tamamlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Aralık ayını işaret ederek flaş bir açıklamada bulundu.

MERAKLA BEKLENİYORDU

Vatandaşlar ‘EYT çıkacak mı, ne zaman’ sorusuna yanıt ararken, Bakan Bilgin Aralık ayını işaret ederek EYT’de son dakika haberinin detaylarını duyurdu. Ayrıca kamuda kadro bekleyen sözleşmeli personel için beklenen açıklamayı yaptı.

“EYT ÇALIŞMAMIZ SON AŞAMASINDA”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulunarak,

“EYT çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra onu Meclis’e intikal ettiririz” dedi.

Öte yandan sözleşmeli personellerle ilgili de açıklama yapan Bilgin, “Bunlar 516 bin kişinin kadro haklarına kavuşması meselesidir. Onun çalışması bitti, zaman meselesi var” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir