Exxen’e seyirci çekemeyen Acun Ilıcalı, dizilerin ilk bölümlerini YouTube’da ücretsiz yayınlayacak

featured
Acun Ilıcalı’nın dijital içerik platformu Exxen’de yayınlanan ‘Gibi’ ve ‘Hükümsüz’ adlı projelerinin ilk bölümleri Youtube’da yayınlandı. Ilıcalı sevilen birçok projeyi ücretli olarak Exxen’den sunması nedeniyle sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki toplamıştı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ocak ayında kullanıcıların beğenisine sunduğu Exxen ile ilgili sürpriz bir karar aldı. Uzun süredir kullanıcıların tepkilerinin odağında olduğu ücretli platformdaki iki diziyi Youtube’da yayınlama kararı aldı.

Kısa sürede kullanıcılar tarafından beğenilen Gibi ve Hükümsüz dizilerinin ilk bölümleri Youtube’da yayınlandı. Üye olunmadan ya da ücret gerektirmeden izleme imkanı sunan Ilıcalı, sosyal medya kullanıcılarından da bu kararı ile beğeni topladı.

YouTube kanalında yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Türkiye’nin Dijital Platformu Exxen’le herkesin tanışması ve Exxen Dünyasını keşfetmesi için güzel bir uygulama başlatıyoruz. Şimdi, Exxen’in sevilen dizilerinin 1. bölümlerini, üye olmadan, burada izleyebiliyorsunuz. İşte Hükümsüz’ün 1. Bölümü. Hemen izleyin benzersiz Exxen Dünyasını keşfetmeye başlayın.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir