Esra Erol’da skandal olay! 18 yaşındaki Sümeyra Altan 57 yaşındaki komşusu Hüseyin Selen’den hamile kaldı

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da da gündeme gelen Sümeyra Altan olayı tüm Türkiye'yi şoke etti. 57 yaşındaki komşusu Hüseyin Selen'den hamile kaldığını söyleyen 18 yaşındaki Sümeyra zihinsel engelli babası ve halasıyla Esra Erol'un canlı yayınına çıkarak yardım istedi.

featured

ATV’nin büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol‘da 28 Ağustos tarihinde yeni sezonuyla ekrana gelmeye başladı. Her bölümüyle büyük ses getiren programa Sümeyra Altan olayı damga vurdu. Bartın’da yaşayan Sümeyra, köydeki 57 yaşındaki komşusu Hüseyin Selen’den hamile kaldığını açıkladı.Zihinsel engelli babası ve annesiyle babaannesinin evinde yaşayan Sümeyra köyde komşusu olan Hüseyin Selen’in sürekli evlerine girip çıkan biri olduğunu söyledi.

Gelip gittiği esnadaki bakışlarından rahatsızlık duyduğunu söyleyen Sümeyra bakışlarını hep kaçırmaya çalıştığını ifade etti.Hüseyin Selen ile babaannesinin telefonuna mesaj atmasıyla konuşmaya başladığını söyleyen Sümeyra abi-kardeş gibi konuşurken bir anda ‘Seni seviyorum. Buluşalım, konuşalım’ şeklinde mesajlar aldığını dile getirdi.

İlk başlarda sürekli gitmediğini buluşmadığı söyleyen Sümeyra, ”Bir gün ‘Sadece arabada konuşacağız’ dedi ve gittim” dedi. Arabada kendisine; ‘Karnım acıktı eve gidelim’ dediğini dile getiren Sümeyra, ‘Evde eşi olduğunu sanıyordum. Meğerse eşi evde yokmuş. Çay içtikten sonra uyuyakalmışım. Hiçbir şey hatırlamıyorum.’ diyerek yaşadığı korkunç olayı anlattı.

Daha sonra halasının Sümeyra’nın telefonunu ele geçirmesiyle her şey ortaya çıktı. Sümeyra’nın halası Maviye Ataman telefondaki fotoğrafları ve videoları gördü ve olayın peşine düştü. Hala Maviye Ataman öğrendiği şeylerin ardından soluğu karakolda aldı ve Hüseyin Selen’den şikayetçi olarak hakkında tutuklama kararı çıkarttırdı. Bir gece karakolda kalan Hüseyin Selen ertesi gün serbest bırakıldı.

Benzer Haberler
IMG_2727
Esra Erol’da skandal olay! Menekşe Divitçi spreyle ailesini bayıltıp evi soydu
IMG_2288
Esra Erol’a çıkmışlardı! Hakkı Koca eşi Leyla Koca‘yı bıçakla öldürdü
isa sunkar nereli
Esra Erol’da şok! Kocası ölen Besime Sunkar 16 yaşındaki kayınbiraderiyle kaçtı
erol
Esra Erol oğluyla birlikte oy kullanmaya gitti: “Demokrasi güzel şey”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir