Esra Erol’daki Muammer Ay ile elti Hamide’den haber var! ‘Yufkacı’nın sosyal medyada yaptığı olay oldu

Türkiye'nin konuştuğu olay geçtiğimiz yıl ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yaşandı. Canlı yayına katılan Mehmet Duman, eşi Hamide'nin 'Yufkacı Muammer'e kaçtığını anlattı. Eşine dönmeyen Hamide, geçtiğimiz yıl yufkacı Muammer ile nikâh kıydı. Bir süre önce ise Muammer Ay ile elti Hamide ayrıldı. Muammer Ay da ilk iş olarak Facebook’taki ilişki durumunu değiştirdi…

featured

Esra Erol’da, geçen yıl ilginç bir olay yaşandı. İstanbul’da oturan iki çocuk babası Mehmet Duman canlı yayına çıktı. Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman’ın 11 Mart’ta sırra kadem bastığını, bir daha da kendisinden haber alamadıklarını açıkladı. Duman, eşi Hamide’nin yufkacı Muammer Ay ile kaçtığını açıkladı.

“YUFKACI MUAMMER’E KAÇTILAR”

Mağdur adam, “Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay’a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya’ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu” ifadelerini kullandı.

Evden kaçan Hamide Duman ise “Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı.

Beni bu işe sokarak Muammer Ay’la ilişki yaşama sebebim eşimdir” cevabını yolladı.

Hamide Duman ise kocasına ve çocuklarına geri dönmeyeceğini yufkacı Muammer Ay’a aşık olduğunu anlattı.

Türkiye’nin tepki gösterdiği çift ise bu olaydan kısa bir süre sonra evlilik kararı alıp nikah kıydı.

O dönemlerde sosyal medya hesabındaki ilişki durumunu ‘Evli’ olarak güncelleyen Muammer Ay ise yakın bir tarihte ilişki durumunu ‘Boşanmış’ olarak değiştirdi.

Muammer Ay elti Hamide ile olan karelerini de sildi.

Ay’ın, sisli dağ paylaşımını da dikkat çekti.

Ay, bir yakının “Reis burda ne demek istiyorsun başin dumanlı” yorumuna ise ” Aynen çavuş” yanıtını verdi…

ESRA EROL’DA NE OLMUŞTU?

Yufkacı Muammer ile elti Hamide’nin hikayesi milyonları ekrana toplamıştı.

“SÖZDE HOCA OLAN MUAMMER…”

Bir canlı yayında ise telefonla bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın, “Sözde Hoca olan Muammer ortalıkta dolaşıp yuvaları yıkıyor” demişti. Bu iddiaların ardından programda Muammer Ay’ın ‘sahte hoca’ olup olmadığı araştırılmaya başlanmıştı.

Birlikte kaçtığı eltisiyle programa bağlanan Hamide Duran ise “Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim.

Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay’la ilişki yaşama sebebim eşimdir.” sözleriyle herkesi şaşkına çevirmişti.

Türkiye’nin konuştuğu ikili daha sonra evlilik kararı almıştı…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir