Esra Erol’da Mahire Çayır depremi: ‘Kocam bana çalışmam için pavyon adresi verdi’

Hafta içi her gün ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Mahire Çayır, eşi tarafından 18 yıllık evliliğinde defalarca ihanete uğradığını, şiddet gördüğünü Esra Erol'a anlattı. Eşi Bekir Çayır'ın kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu, çalışması için pavyon adresi verdiğini iddia eden Mahire'nin hikayesine yakından bakalım.

featured

Esra Erol’da programına katılan ve 18 yıllık evliliğini noktalamak için programa başvuran Mahire Çayır, eşi Bekir Çayır‘ın kendisine şiddet uyguladığını, tehdit ettiğini söyledi. Kendisiyle olan kavgaları sonrası kendisinin fotoğraflarını çekip metresine atarak dalga geçtiğini söyleyen Mahire Çayır, eşi Bekir Çayır’dan kurtulmak istediğini iddia etti.

https://twitter.com/atvcomtr/status/1610640550977507329?s=20&t=dLuGGnMit1UY1TEkPGwPeg

 

Kendisini terk ederek İstanbul’a taşındığını söyleyen Mahire Çayır, malk mülk kaçırmak için kendisine eşinin tuzak kurduğunu iddia etti. 2021 yılından beri boşanma davasının devam ettiğini, sonra süren boşanma davasından feragat ettiğini, ardından 8 gün içinde tüm malları kaçırdığını iddia etti. Kendisine para olarak pavyon adresi ve telefonu verdiğini iddia etti.

mahire çayır kimdir

‘CAMİDE EKMEK PARASI DİLENDİM’

Mahire Çayır yaptığı açıklamada “Benim param sana haram zıkkım olsun dedi. Ben aç kaldım. Gittim camide ekmek parası için dilendim.” ifadelerini kullandı.

esra erol mahire çayır

‘BOŞANMAK İSTİYORUM’

Eşinin babasına durumu söylediğini anlatan Mahire Çayır yaptığı açıklamada “Bekir kendi hayatını kurdu. Sen de kendi hayatını kur dedi bana. Ben bu adamdan çok çektim. Benim 18 yıllık sevgim de haram zıkkım olsun. Benim çocuğumu parasıyla vuruyor. Benim çocuklarımın akıllarıyla oynadı. Benim çocuklarıma ben ya da annenizi seçin. Ben güçlü tarafım diyor. Ben artık boşanmak istiyorum. Kurtulmak istiyorum bu adamdan. Bana hakkımı versin. Hakkımı istiyorum artık” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir