Eskişehir’de eski erkek arkadaş dehşeti! 15 kez bıçakladı

Eskişehir'de, eğlence kanlı bitti. Bir eğlence mekanı çıkışı eski erkek arkadaşının bıçaklı saldırısına uğrayan kadın taburcu olurken, parmaklarını kullanamaz hale geldi.

featured

Eskişehir‘deki bir spor salonunda eğitmenlik yapan 34 yaşındaki Gamze C, eski erkek arkadaşının saldırısına uğradı. Gamze C. arkadaşıyla gittiği eğlence mekanından ayrıldığı esnada eski erkek arkadaşı Fatih D’nin bıçaklı saldırısına uğradı.

FATİH D. TUTUKLANDI

Ağır yaralanan kadın Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırılırken, polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Fatih D. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Gamze’nin avukatı Kübra Bozer, taburcu olduktan sonra evinde istirahat eden müvekkilinin aldığı bıçak darbeleri nedeniyle ellerini kullanamadığı için annesi ve kız kardeşinden yardım alarak ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.

“PARMAKLARI İŞLEVSİZ HALDE”

Gamze C’nin plastik cerrahi uzmanı kontrolünde tedavisinin sürdüğünü belirten Bozer, “Elin işlevini geri kazanıp kazanmama durumu sonra belli olacak çünkü ellerinden ameliyat olmayı bekliyor. Şu an bileklerine kadar elleri alçıda. Parmakları işlevsiz bir halde.” dedi.

Bozer, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, Fatih D’nin 15-16 kez bıçağı Gamze C’ye doğru salladığının görüldüğünü aktardı.

Müvekkilinin, kendisini korumaya çalışırken tendonları koptuğu için ellerinin işlevsiz kaldığını dile getiren Bozer, doktorların ameliyat ve fizik tedavi süreci sonrasında iyileşebileceğini umduğunu ifade etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir