Eşinin zina davası açtığı Mustafa Çalık, Atatürk’e ve Medeni Kanun’a dil uzattı! Mustafa Çalık’ın imam nikahı kıydığı kadınlarla grup seks girişimi…

featured

Türkiye Günlüğü Dergisi Genel Yayın Müdürü Mustafa Çalık sosyal medyada yaptığı zina çıkışıyla büyük tepki topladı.

Hali hazırda 4. evliliğini yaşayan Mustafa Çalık, eşinin kendisine zina davası açacağı bilgisini sosyal medyada paylaştıktan sonra resmi evliliğinin üzerine bir başkasıyla da imam nikahı kıydığını söyledi.

“Kemal Paşa eliyle zorla dayatılan…”

Medeni Kanun’u “20’lerde Kemal Paşa eliyle ve zorla dayatılan” ifadesiyle tanımlayan Çalık, sosyal medyada bir hayli tepki topladı.

İşte Mustafa Çalık’ın sözleri ve Medeni Kanun’un ilgili maddesi:

“Bir yakınım tarafından eşimin bana “zinâ davası” açacağı iletildi. Umarım doğru değildir; ama doğru ise aha şuraya yazıyorum: 1) Ben zinâ edecek çağda da değilim, tıynette de. Hukuken evli iken, Allah’ın emri ve Peygamber’in kavli ile yeniden ve zarûreten evlendim. Mevzu bu!

2) Millî an’ane ve İslam’ın verdiği ruhsatın rağmına, 20’lerde Kemal Paşa eliyle ve zorla dayatılan tahdit ve kayıtları da İsviçre Medenî Kanununun alâkalı kaidelerini de tanımıyorum! Herkes ve her merci elinden geleni yapabilir. Yalnız eşim ve çocuklarım için üzgünüm. Bu kadar!”

Eşlerden biri zina ederse, diğer eş boşanma davası açabilir.
Davaya hakkı olan eşin boşanma sebebini öğrenmesinden başlayarak altı ay ve her halde zina eyleminin üzerinden beş yıl geçmesiyle dava hakkı düşer.
Affeden tarafın dava hakkı yoktur.

Mustafa Çalık’ın grup seks girişimi

Mustafa Çalık’ın hakaret dolu tweetlerinin ardından bir Twitter kullanıcısı Çalık hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

İşte Mustafa Çalık’ın genç kızlara defalarca dini nikah kıyıp grup seks yapma girişimleri:

“Kendi ağzıylada itiraf ediyor ama ne yazık ki durum bu kadar ile kalmıyor. Seksi yapıyor kendince verim alamazsa boşuyor. Öyle adi bir insan tek derdi 18 yaşındaki kızlarla yatmak.

Genelde kızlar parçalanmış ailelerin çocukları oluyor kandırıyor seviyormuş gibi yaklaşıp asıl amaca geliyor “zina yapamam o yüzden dini nikah yapacağız” diyor bu adamın oyununa gelen 4 genç kızla tanıştım. 18 19 21 ve 23 yaşında kızlar.

Zaten şuan evli olduğu kadın bununla evlendiği zaman 21 yaşları civarında bir genç kızmış. Şu an 27 yaşlarında olması lazım.

Asıl olay şu dini nikah yaptığı genç kızları tanıştırıp onlarla toplu bir seks icra etmeye çalışması. Dini kullanarak grup seks yapan hoca müsvettesini rica ediyorum artık övmeyin şu sitede kollamayın götünü yalamayın bu ibnenin çoluğa çocuğa musallat olan adi herifin teki.”

Sosyal medyada tepki yağdı

Sosyal medya kullanıcıları Çalık’ın Medeni Kanun ve Mustafa Kemal Atatürk yorumunu topa tuttu.

İşte yapılan yorumlar:

https://twitter.com/GotunuM/status/1414318883977191426?s=20

https://twitter.com/byhlyaa/status/1414317783454715908?s=20

https://twitter.com/yek_nesak/status/1414296287449595913?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir