Esenyurt’taki tekel bayii vahşetinde şoke eden gelişme! Baba Cantürk Erzen adliyeye sevk edildi

Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde şoke eden bir gelişme yaşandı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen'in büyük oğlu Mehmet Erzen tarafından Murat Özer'in ayağından vurulmasıyla ilgili ifadesi alındı. Azmettirici olduğu iddia edilen baba, adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

featured

Türkiye Esenyurt‘taki vahşeti konuşuyor. Geçtiğimiz günlerde 4 kişi, tekel bayiyi basıp çıkan kavgada 2 kişiyi öldürmüş, 1 kişiyi yaralamıştı.

BABA CANTÜRK ERZEN’İN İFADESİ ALINDI

Olayla ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Hayatını kaybedenlerden Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen’in büyük oğlu Mehmet Erzen tarafından Murat Özer’in ayağından vurulmasıyla ilgili ifadesi alındı. Azmettirici olduğu iddia edilen baba, adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

2 AY ÖNCE OLAYLAR PATLAK VERDİ

Murat Özer, geçtiğimiz martta bir hilti makinasının satışıyla ilgili tekele gelince Mehmet makinenin 35 bin liralık fiyatını çok bulduğunu söyleyince kavga çıktı. Baba Erzen, kavgayı ayırmaya çalışsa da Murat Özer ayağından vuruldu. Bu kavgayla başlayan husumet, birkaç ay sonra aile büyüklerinin araya girmesiyle son buldu. İddiaya göre; Erzen ailesi, Özer ailesine bir kan parası vermedi ancak yaklaşık 500 bin liralık PVC alacakları silindi.

HACİZ KARARIYLA ÇILGINA DÖNDÜLER

Konunun kapanınca ticari ilişkiler devam etti. Öte yandan Erzen, Özer’lerden demir alıyor, ödemelerini de düzenli yapıyordu. Ancak geçtiğimiz yıllarda pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayınca yaklaşık 600 bin liralık borcunu ödeyemedi.

20 yıllık ticari dostlukları dolayısıyla hukuki bir süreç beklemeyen Erzen, borcunu ödeyeceğini söylediyse de şirkete ulaşan haciz kararıyla çılgına döndü.

ADLİ KONTROL TALEBİYLE SERBEST BIRAKILDI

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre öfkesine yenilen Erzen, sosyal medyada Özer ailesini etiketleyerek haciz kararı belgesini paylaşıp “20 yıllık ticarete bu sığar mı? Bu adilik değil mi? Haciz de nereden çıktı. Biz borcumuzun arkasındayız” yazdı. Bu paylaşımın üzerine Özer kardeşler çocuklarını alarak tekeli bastı. Saldırıda Yunus Emre Erzen, hayatını kaybetti.

Savcılık baba Cantürk Erzen, adli kontrol altına alınması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Cantürk’ün oğlunu, Murat’ı Özer’i vurması için azmettirdiği ifade edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir