Esenyurt’ta tekel bayii vahşeti katil zanlısı Tarık Özerbay’ın ilk ifadesi ortaya çıktı!

Esenyurt'ta tekel bayiinde 2 gencin ölümü ile sonuçlanan vahşette katil zanlısı Tarık Özerbay'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Özerbay, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Whatsapp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü." dediği öğrenildi.

featured

Türkiye günlerdir İstanbul Esenyurt‘taki vahşeti konuşuyor. Bir tekel bayisine gelen 4 şüpheli alacak verecek davasında adeta dehşet saçtı. Çıkan silahlı kavgada tekel bayisindeki Yunus Emre Erzen (24) ve Batuhan Bayındır (20) hayatını kaybetti, Yusuf Erzen (21) yaralandı.

ŞÜPHELİLERİN HEPSİ YAKALANDI

İnfial yaratan olayın ardından emniyet güçleri geniş çaplı çalışma başlattı. Polis ekipleri Murat Özerbay, Samet Özerbay, Azat Özerbay ve Tarık Özerbay isimli şüphelileri yakaladı. Şüphelilerin tamamı gözaltına alınırken, olayda hayatını kaybedenlere kurşun yağdıran Tarık Özerbay’ın da ifadesi ortaya çıktı.

KATİL ZANLISININ İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Saklandığı evde operasyonla yakalanıp ters kelepçeyle geniş güvenlik önlemleri altında emniyete getirilen Tarık Özerbay’ın pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Özerbay’ın “Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Whatsapp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü.” dediği belirtildi.

HUSUMET OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bu arada, şüphelilerle iş yeri sahipleri arasında daha önce husumet bulunduğu öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen’in babasının sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım üzerine şüphelilerin iş yerine gelerek maktul Erzen’den babasını sordukları ve tartışmanın bunun üzerine çıktığı belirtildi.

Olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor. Başsavcılık bu kapsamda, olayla ilgili hazırlık soruşturması tamamlanıncaya kadar yayın yasağı getirilmesini talep etti. Söz konusu talebi değerlendiren Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği, bahsi geçen olayla ilgili hazırlık soruşturması sonuçlanıncaya kadar kamu güvenliği, suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla yazılı, görsel ve internet ortamında faaliyet gösteren medyada, sosyal medya ile her türlü haber, röportaj, eleştiri gibi yayınların yasaklanmasına hükmetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir