Irkçılarda insanlık kalmadı! 7 yaşındaki Suriyeli çocukları hedef gösterdiler

Başını Ümit Özdağ'ın çektiği Türkiye'deki ırkçılarda insanlık duygusu da kalmadı. Her gün yalan ve kurgu haberlerle Türkiye'ye sığınan Suriyelilere nefret kusan çetenin bu defa da hedefinde ilkokul birinci sınıfa giden Suriyeli öğrenciler vardı.

featured

Diktatör Esed’in katliamlarından kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli sığınmacılar, Türkiye’deki ırkçıların ve oy peşinde koşan siyasilerin hedefi olmaya devam ediyor. Siyasi geleceklerini yabancı düşmanlığı üzerine inşa eden Ümit Özdağ gibi isimlerin bu defa hedef tahtasında 7 yaşındaki Suriyeli çocuklar var.

FETÖ DESTEĞİYLE ALGI OPERASYONU

Geçmişte FETÖ’nün önde gelen medya yüzlerine ‘algı yönetimi ve propaganda’ eğitimi veren Ümit Özdağ ve çetesi, sosyal medya üzerinden açtıkları ‘haber sitesi görünümlü’ hesaplarla Türkiye’de kin ve neftet duygularını körüklemek için yoğun çaba harcıyor.

FETÖ mensupları tarafından kurulan bot hesaplarla bir anda geniş bir kitleye ulaştırılan haberlerde bazen akıl ve mantık devre kışı kalıyor; ancak bu defa ahlak da devre dışı kaldı.

“Karanlık odaların politika planlayıcısı” yine devrede! Ümit Özdağ, manipülasyona devam ediyor…

7 YAŞINDAKİ SURİYELİ ÇOCUĞU İŞKENCECİ İLAN ETTİLER

İlkokul birinci sınıfa giden 7 yaşındaki çocuklar arasındaki kavgayı “Suriyeli çocuk Türk çocuklara şiddet ve işkence uyguladı” başlığıyla veren FETÖ’cü hesabı Ümit Özdağ anında alıntılayarak “Bunu yazınca ırkçı mı oluyoruz? Hadi oradan! Zafer Partisi Türk çocuklarının okullarda ve sokaklarda Suriyeli çeteleri tarafından terörize edilmesine son verecek. Hukuk hakimiyseniz ve sokaklarımızda huzur, çocuklarımız İçin emniyet istiyoruz” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir