Esenyurt DHL lojistik fabrikasında çıkan korkunç yangında siyah dumanlar bütün ilçeyi kapladı! “Açık havaya maskesiz çıkmayın” uyarısı

featured

İstanbul Esenyurt Yunus Emre Mahallesi’nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor.

DHL Lojistik firmasına ait 18 bin metrekare büyüklüğündeki depoda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle iki farklı noktada yangın çıktı.

İstanbul Esenyurt’ta lojistik deposunda yangın çıktı! Patlama seslerinin de geldiği yangından korkunç görüntüler…

İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gökyüzünü kaplayan dumanların çevreden de görüldüğü yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

“Maskesiz çıkmayın” uyarısı

Esenyurt Halkevleri’nden yapılan açıklamada dışarıya maskesiz çıkılmaması yönünde bir açıklama yayınlandı. Açıklama şu şekilde:

Esenyurt Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan DHL deposu yanıyor. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor. Esenyurt’ta Yunus Emre Mah. ve İncirtepe Mah., Avcılar’da Yeşilkent Mah. ve Firuzköy Mahallesi’nde yaşayan yurttaşların açık havaya maskesiz çıkmaması gerekiyor.

https://twitter.com/esenyurthalkevi/status/1423593991979900934?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir