Ersan Şen, Sözcü TV’de ateş püskürdü: “Kapat programı devam etmeyelim”

Ceza Hukukçusu Ersan Şen, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında çılgına döndü. Seçimde büyük hezimete uğramasına rağmen Kılıçdaroğlu'nu savunmaya kalkan fondaş İsmail Saymaz ve kendine yeterince söz hakkı vermeyen sunucuya öfkelendi.

featured

Türkiye bir kez daha sandığa giderek seçimini yaptı. Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda ezici bir üstünlükle yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Seçim sonrası büyük bir hezimet yaşayan muhalefette ise hararetli tartışmalar yaşanıyor.

CHP’nin yayın organı Sözcü TV’de seçim sonuçlarına ilişkin çok konuşulacak bir tartışma yaşandı. Ceza Hukukçusu Ersan Şen Kılıçdaroğlu yenilgisini görmemeye çalışıp güzelleme yapan gazeteci İsmail Saymaz’a sert sözlerle yüklendi.

“ARTIK UYANIN”

Şen “Kılıçdaroğlu güzellemesi yaparak ne yapıyorsun İsmail? Kaybetmiş. Bitmiş. ‘YPG terör örgütünü ben bilmem’ ne demek ya? Bu dersi almazsak. Bu dersi çıkarmazsak, aynı şekilde devam edersek bu milleti uyutursun. Artık uyanın” ifadelerini kullandı.

“İŞİNE GELENLERİ SÖYLEMİYORUM”

Moderatöre de çok sert çıkan Şen “Ben dinliyorum. Smz hakkı bana gelince kesiyorsun beni. Oraya 15 dk. söz sırası veriyorsun, bana gelince kesiyorsun. Çünkü, niye: ben senin işine gelenleri söylemiyorum. Rahatsız oluyorsun.” dedi.

“KAPAT PROGRAMI, DEVAM ETMEYELİM”

Programın işleyişi hakkında eleştirilerini sürdüren Şen “Tarafsız yayın yap yapmıyorsan. kapat programı. Sağırlar birbirini ağırlar.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir