Bu görüntüler +18! Ermenilerin kafasını kestiği Azerbaycan askerine yapılanlar canice…

Ermenilerin kafasını kestiği Azerbaycan askerinin görüntüleri, savaşın kanlı boyutunu gözler önüne serdi. Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaşta infial yaratacak görüntüler gelmeye devam ediyor.

featured

Son olarak Azerbaycanlı askerlerin Ermeni keskin nişancı kadının gözlerini oyup taşla doldurduktan sonra parmağını keserek ağzına verdiği görüntülerin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı.

Resmen vahşet! Gözü oyulup yerine taş koyulan Ermeni kızın görüntüleri infial yarattı: ‘Sakın izlemeyin’

Bu kez Ermenilerin kafasını kestiği Azerbaycan askerinin görüntüleri paylaşıldı. Söz konusu görüntülerde Ermeni askerler, yere yatırıp bağladıkları ve ağzı kapattıkları bir Azeri askerin boğazına bıçak batırdığı görülüyor.

Sosyal medyada paylaşılan Ermenilerin kafasını kestiği Azerbaycan askerinin görüntülerine binlerce tepki yorumu geldi.

İşte onlardan bazıları:

bu tür vahşet videolarını yaymanın kime ne faydası var? Savaş suçlusu kim olursa olsun yargılanmalı çünkü savaş sırasında düşmanın cesedine işkence etmek kimseyi yüceltmez!

bu piç ermeni askerinin özü bu işte ellerine fırsat geçti mi yapacakları şeyler bunlar

“vahşet. vahşetin kimden geldiğinin önemi yok. vahşetin ırkı, cinsiyeti, kimliği de yok. bu olayı kınamak için insan olmak yeterli.”

telefonun başında izlediğimiz birkaç görüntüyle şöyle olmalı böyle olmalı demek kolay. orada savaşan insanların neler hissettiğini neler yaşadığını hiçbir zaman bilemeyeceğiz. maalesef savaş sandığınız kadar romantik bir şey değil, silahın merminin nefretin olduğu bir meydanda nasıl görüntüler bekliyorsunuz ki.

videodaki askerin de, bütün azerbaycan şehitlerinin de mekanı cennet olsun. rabbim azerbaycan ordusunu muzaffer kılsın.

savaşta olur öyle şeyler. nesi garip geldi. bir insan eline silah alıp savaşıyorsa bunları göze almalı.

kabule dilebilir şeyler değil. şu bir gerçek ki kuklalar yüzünden bir çok kişi boş yere ölüyor boş yere birbirine nefret ettiriliyor.amaç huzur ve dengenin istenmemesinden siyasete kadar uzanıyor.sonuçta boşa giden hayatlar vahşet ve dehşet ele geçen ne hiç.

birileri koltuklarının altını daha iyi ısıtsın diye boş yere insanlar birbirine bilendirilip öldürülüyor.zihniyetler hastalıklı.şu olaylar bu topraklara barış ve huzurun hiçbir zaman gelemeyeceğinin göstergesi.

pek inandırıcı değil, fake olabilir!

toplumun hemen hemen her kesimine hitap eden ve açık olan bu platformun bu tip paylaşımlara müsaade etmemesi kanaatindeyim. +18 demekle sorumluluk üzerinizden atılmıyor maalesef. kafa kesme görüntülerinin ya da buna benzer kayıtların burada paylaşılmasının hiç kimseye faydası yok.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir