Erman Toroğlu’ndan Ali Şansalan’a ağır sözler: “Herhalde ondan sonra utanmıştır”

Galatasaray’ın Konyaspor’u 3-0 mağlup ettiği maç sonrası Erman Toroğlu flaş bir hakem çıkışı yaptı. Sarı kırmızılı takımın ilk golünün öncesinde faul olduğunu söyleyen Erman Toroğlu, hakem Ali Şansalan’a ağır sözler söyledi.

featured

Süper Lig’in 19. hafta maçında Galatasaray, sahasında ağırladığı Konyaspor’u 3-0 mağlup etti. Abdülkerim Bardakcı’nın (2) ve Zaha’nın golleriyle 3 puanı alan Cimbom, Fenerbahçe ile aynı puanda zirve yarışını devam ettirdi. Maç sonu Erman Toroğlu çok ağır ifadelerle hakem Ali Şansalan’ı eleştirdi.

ERMAN TOROĞLU O POZİSYONU DEĞERLENDİRDİ 

Sabah gazetesindeki köşesinde maçı değerlendiren Erman Toroğlu, hakem Ali Şansalan’ın Galatasaray’a omuz verdiğini iddia etti. İşte Toroğlu’nun sözleri…

Benzer Haberler
galatasaray-ahmet-çalık
Galatasaray’da göz yaşartan vefa! Abdülkerim Bardakcı, Ahmet Çalık’ı andı
konyaspor-kalecisi-deniz-ertas
Galatasaray maçında Konyaspor’un file bekçisi Deniz Ertaş kimdir, kaç yaşında?
eyüp-aydın-kimdir
Eyüp Aydın Galatasaray’da ilk maçında asist yaptı
galatasaray-konyaspor-mac-özeti
Galatasaray, Konyaspor’u 3 golle geçti

Erman Toroğlu:

“G.Saray çok zorlandı. Sarı-kırmızılılar, Konyaspor’un istediği gibi oynadı. Özellikle ilk yarıda göbekten Konyaspor ceza alanına dalmaya kalktılar. Olmadı, oyunu kenarlara götüremediler.

Galatasaray’ın omurgasındaki dört oyuncu sakattı. Konyaspor zaman zaman iyi ataklar yaptı, iyi pozisyonlar da yakaladılar ama atamadılar. İstanbul’da bunları kaçırırsan mağlup olursun. Çünkü yalnız rakiplerinle oynamıyorsun bu şehirde, bir de hakem gerçeği var.

Baktı ki G.Saray zorlanıyor, Ali Şansalan dedi ki; “Bir omuz vereyim.” Konyaspor’un lehine bir faul çalmadı, o top döndü Galatasaray lehine bir faul çaldı. O top sonrasında gol oldu.

Ondan sonra herhalde utanmış olacak ki Konyaspor lehine iki üç tane saçmasapan faul çaldı. Bu çaldıkları tabii ki suçluluk duygusuydu.

Zaten G.Saray’ın gol atması için ya duran toplarda Abdülkerim’in ceza sahasına girmesi gerekirdi veya karambolde atacaklardı. Nitekim öyle de oldu. Maçın skoru farklıydı ama bu skor düdüğün adaletsizliğinden geldi.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir