Erkan Baş’tan Bahar Feyzan’ın iddialarına yanıt

Gazeteci Bahar Feyzan'ın Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) genel seçimde CHP'den 30 milyon TL aldığını iddia etmiş, TİP de Feyzan hakkında suç duyursunda bulundu. TİP Genel Başkanı Erkan Baş tv100'ün ses getiren programı Taksim Meydanı'nda anlattı.

featured

Tv100’ün gündem belirleyen programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’na; tv100.com Yazarı Hacı Yakşıklı, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, Gazeteci Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel konuk oldu.

Gazeteci Bahar Feyzan’ın Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) genel seçimde CHP’den 30 milyon TL aldığı iddiasının ardından TİP, Feyzan hakkında suç duyurusunda bulundu.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş tv100’ün gündem belirleyen programı Taksim Meydanı’nda konuştu. Baş, “Baktırmaya gerek duymadan yalan diye açıklama yaptık çünkü biliyoruz ki partimizin toplam seçim bütçesi bile 30 milyonu bulmamıştır. Biliyoruz ki diğer partileri değerlendirmek bana düşmez ama Türkiye siyasetinin en temiz partisi bu konuda. Dolayısıyla açık bir yalan var ortada.” dedi.

Feyzan da Baş’tan sonra canlı yayına bağlandı, kaynağından bir kez daha doğrulattığını söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir