Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler salonuna girişi sosyal medyayı salladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler salonuna girişine dair paylaşılan video, sosyal medyada gündem oldu. Erdoğan’ın videosuna dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Birleşmiş Milletler toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler salonuna girişine dair sosyal medya kullanıcıları bir video hazırladı.

Kurtlar Vadisi’nin jeneriklik müziği eşliğinde salona giren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın attığı her adımın dünya liderlerince yakından takip edildiği görüldü.

Erdoğan’ın videosu için, ‘’20 yıl içerisinde 90 yıldır ezilmiş, esir alınmış, işgal edilmiş hıyanet üzerine hıyanete uğramış bir süper gücü tekrar şaha kaldırmış bir komutan girişidir.’’ şeklindeki yorum dikkat çekti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler salonuna girişine dair gelen yorumlardan bazıları:

‘’gözlerin dolmaması, gururlanmamak imkansızdır.

yürüyen kedi videosuna “ay şunun tatlılığına bak şebek yaaa” diye yorum yapanlara döndü bu aktroller de. cumhurbaşkanımız sadece yürüyor ve bunlar orgazm geçiriyor. aa damat beyimizi uzun zaman sonra gördük sağlığı iyi olmuştur umarım. göreve ne zaman dönecek bilgi var mı?

ya ben mesela kendim yorumsuz izleyince hoşuma gittiği zamanlar ya da onayladığım durumlar oluyor. ama bu başlık sahibi gibi adamların yorumlarını okuyunca bi gıcık oluyorum tekrar. bunu tek ben yaşıyor olamam.

bir bülent ecevit duruşu ve karizması değildir. ecevit amerika’ya boyun eğdirmiştir, unutmamakta fayda var. işte tc nereden nereye…

bm’ye bi girmişim üff hatunların gözü bende. baltalar benden rahatsız, onlar da beni kesiyo. yapıştırdım birine balta yerde o biçim, çektim hatunu dansa kaldırdım, hatun bana yanık…

arkaya kv müziği değil de “another love” koysalarmış daha cuk otururmuş.’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Reuters muhabirine: ‘O Biden ise ben Erdoğan’ım’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir