Aynı tevazu, aynı sıcaklık! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘ceketimi çıkartabilir miyim’ sorusu

Dün Kütahya'daki açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini dinleyenlerden, ‘’Bana müsaade ederseniz şu ceketi çıkarabilir miyim?’’ diyerek izin istediği anlar, milyonların gönlünü fethetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri ise akıllara Neşat Ertaş’ı getirdi…

featured

Yakın zaman önce tahıl koridoru anlaşması büyük bir krizin önüne geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya gündemine oturmuş, dünya liderleri tek tek ona teşekkür etmişti.

Millete tepeden bakan diğer liderler gibi değil, halkına aşık şekilde büyük bir tevazu örneği sergileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, halktan kopmayarak, saygıyı, hürmeti eksik etmiyor.

Sınıf fark etmeden her vatandaşıyla sıcak diyaloğa girmesiyle beğeni toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak dünkü Kütahya’daki açılış konuşmasında kendisini dinleyenlere söylediği sözler nedeniyle yine gönülleri fethetti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ‘’CEKETİMİ ÇIKARABİLİR MİYİM’’ SORUSU

Konuşmasını yaparken sıcaktan bunalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ceketini çıkarmak için vatandaşından izin istedi.

“Ceketimi çıkarabilir miyim” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri, ‘Bozkırın Tezenesi’ olarak bilinen merhum sanatçı Neşet Ertaş’ın, bir konserinde “Saygısızlık olmasın ceketimi çıkartabilir miyim” sözlerini akıllara getirdi.

Erdoğan’ın bu sözleri sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu…

ERDOĞAN’IN ”CEKETİMİ ÇIKARABİLİR MİYİM” DEDİĞİ VİDEO İÇİN TIKLAYIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir