Büyük Zafer’in 100. yılı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir’i ziyaret etti

Anıtkabir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir'deki törenlere katılarak Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Büyüyen, güçlenen, mazlumların da umudu olan Türkiye'nin inşasını ne müstevlilerin oyunları ne eli kanlı terör örgütlerinin saldırıları engelleyemeyecektir" dedi.

featured

30 Ağustos Zafer Bayramı, yurtta, KKTC’de ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Anıtkabir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir’deki törenlere katıldı.

“MAZLUMLARIN UMUDU TÜRKİYE”

Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Büyüyen, güçlenen, mazlumların da umudu olan Türkiye’nin inşasını ne müstevlilerin oyunları ne eli kanlı terör örgütlerinin saldırıları engelleyemeyecektir.

İLK RESMİ TÖREN ANITKABİR’DE

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü, başkent Ankara’da resmi törenlerle başladı. Devlet töreni saat 11.00’de başladı. Ardından TBMM tören alanından Ulus eski Meclis binasına resmigeçit düzenlenecek. İstanbul’daki resmi törenlerin adresi ise her yıl olduğu gibi Vatan Caddesi oldu. Törenler, 10.30’da başladı.

ERDOĞAN’IN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir’deki törenin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde tebrikleri kabul edecek. Kara Harp Okulu’nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni’ne katılacak. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri’ni izleyecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir