Erden Timur’dan Galatasaray taraftarını üzecek haber! Muslera veda ediyor

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın 37 yaşındaki kalecisi Muslera ile ilgili taraftarı üzecek kararı duyurdu. Timur, Muslera'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini hatırlatarak, "Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor" dedi.

featured

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Bloomberg HT’de katıldığı İşin Aslı programında  kritik açıklamada bulundu.

Timur, sarı-kırmızılı takımın kaptanı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’nın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

“BU SEN SON”

Timur ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Florya Metin Oktay Tesisleri için söylediği sözleri açıklamasını istedi. Deneyimli kaleci Muslera’nın sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini hatırlatan Erden Timur, şu ifadeleri kullandı:

“Muslera 13 yıldır bu takımda. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden biri. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor. Önemli olan ileride onun planlarında birlikte olabilecek misiniz. Vefa, sahiplenme ilişkisini kurabiliyorsanız her şeyi açıkça konuşabiliyorsunuz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir