Erden Timur’dan Ali Palabıyık’a tepki! ‘Operasyon için gönderilmiş’

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından başkanvekili Erden Timur, hakem kararlarına yönelik sert açıklamalarda bulundu.

featured

Galatasaray’ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından başkanvekili Erden Timur, hakem kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erden Timur’un açıklamaları şu şekilde;

Bunu planlı, kasten, bilinçli şekilde bu hale getirdiler. Adalet istediğimizi, bariz bir şekilde söyledik. Herkes için istedik. Demek ki futbolu yöneten insanlar adaleti istemiyorlar. Ceza veriyorlarsa, ki bu hiçbir şekilde kabul edilemez. Böyleyse, bu iş kopmuştur ve kokusu her tarafa yayılmaktadır. Bir hakem düşünün, operasyon için gönderilmiş. 30. dakikada bir karar veriyor ve kırmızı kart. 7 tane hakeme sorduk, 6’sı kırmızı kartla alakası yok dedi, bir tanesi sarı verse daha ideal olurdu dedi. Boey’in kırmızı kart pozisyonunda çağırmayan VAR’da, ofsaytta çizilen çizgilerin doğruluğuna kim inanır?

Sayın Erol Bilecik’in, koca Galatasaray camiasına ‘cincon’ demiş bir insanın hiçbir açıklamasını kale almayız. Madem savaş diyorlar, hoş gelmiş sefa gelmiş. Biz her şeyi göze aldık. Fenerbahçe’nin penaltı beklediği pozisyonda el var.

Bu şekilde giderse, lig bitmez. Biz bitirtmeyiz. Böyle gidebilmesi mümkün değil. Getirin yabancı hakemleri yönetsinler. Bu gemi batmış. Yosunun içinde mücadele ediyoruz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir