Erden Timur Kevin De Bruyne’yi getirecek mi? Galatasaray’ın planı hazır

Galatasaray yeni sezon öncesi çok iddialı transferler yaptı. Erden Timur'un ise yeni hayali dünyaca ünlü yıldız Kevin De Bruyn oldu. Galatasaray Kevin De Bruyn için kesenin ağzını açarken yeni planlarını da devreye soktu.

featured

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray transferlerine devam ediyor. Galatasaray son olarak Manchester City forması giyen Kevin De Bruyne için nabız yokladığı açıklandı.

KEVİN DE BRUYNE İÇİN NABIZ YOKLUYOR

Sözcü gazetesinde yer alan haber, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Özellikle 1 gün önce Tete transferini yapan sarı kırmızılılar bu sefer Galatasaray’a Kevin De Bruyne transferine göz dikmiş durumda.

Belçika futbolunun en yetenekli ismi olan Kevin De Bruyne için Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanı yardımcısı Erden Timur’un görüştüğü açıklandı. Transfer için imkansız yorumları yapılsa da Galatasaray Kevin De Bruyne için başka bir plan yaptığı ifade edildi.

YENİ SPONSORLAR GETİRECEK

Galatasaray’ın Manchester City ile kontratı 2025 yılında bitecek ve 70 milyon Euro piyasa değeri ve 20 milyon euro maaşı olan Kevin De Bruyne için Nicolo Zaniolo’nın satılıp sponsorların devreye gireceği yönünde.

Aynı Paris Saint Germain kulübünde olduğu gibi Mauro İcardi yolundan ilerlenecek transferde bütçenin büyük bir kısmı sponsorlar karşılayacağı açıklandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir