‘Engin Akyürek’li Kaçış’tan yeni fragman geldi!

Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Disney Plus’ın ilk yerli yapımı Kaçış’tan yeni fragman paylaşıldı...

14 Haziran’dan itibaren ülkemizde yayınlarına başlayacak olan Disney+’ın ilk yerli dizisi “Kaçış”tan yeni fragman yayınlandı. “Engin Akyürek” ve “İrem Helvacıoğlu”nun başrolünü paylaştığı dizi, Yağız Alp Akaydın tarafından yönetildi. Senaryosu da İsimsizler ve Poyraz Karayel gibi yapımlarla anılan Ali Doğançay tarafından yazılan dizi, 14 Haziran’da ekranlara gelecek.

Ezidi köyüne giden bir grup araştırmacı gazeteci etrafında şekillenecek olan dizide Akyürek ve Helvacıoğlu’na Onur Bay, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Levent Ülgen, Aziz Çapkurt, Adem Yılmaz ve Serkan Genç gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin konusu şu şekilde:

Kaçış, araştırma yapmak için bir Ezidi köyüne giden, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin hikayesini konu ediyor. Grup, araştırma yapmak için gittikleri köyde, bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşer. Araştırma ekibi, terör örgütünün elinden kurtulmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir