Engin Akyürek ve Demet Özdemir sete indi! Adım Farah yeni sezon başlıyor

Başrolünde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı Adım Farah dizisinin çekimleri başladı. Yönetmen Recai Karagöz setten ilk kareyi paylaştı.

featured

FOX TV’nin sevilen dizisi Adım Farah, yeni sezon için hazırlıklara başladı. Dizinin yeni bölümünün eylül ayının 2. haftası gibi yayınlanması beklenirken, diziden gelen kareye beğeni yağdı.

Benzer Haberler
adım frah
Adım Farah’ta iki başrol oyuncusu diziye veda ediyor!
adım farah feyyaz duman
Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in oynadığı Adım Farah’a bomba transfer
adim-farah-dizi
Adım Farah dizisinin afiş çekiminden ilk kare! Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in ‘Adım Farah’ dizisi ne zaman yayınlanacak?

ADIM FARAH SETE ÇIKTI

FOX TV ekranında yayınlanan Adım Farah dizisi sete çıktı. Çarşamba günleri yayınlanan Adım Farah dizisinin ilk set fotoğrafını dizisinin yönetmeni paylaştı. Dizinin eylülün 2. haftasında yayınlanması bekleniyor.

adım farah 3. sezon

 

ADIM FARAH’TA AYRILIKLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Usta aktör Mustafa Avkıran, “Adım Farah” ekibinden ayrıldı. “The Cleaning Lady” formatından uyarlanan dizide “Ali Galip Akıncı” rolünü oynayan Avkıran ekip arkadaşlarına veda mesajı gönderdi. Feyyaz Duman’ın kadrosuna katıldığı dizi yepyeni bir hikâyeyle yeni sezonda FOX’ta seyirci karşısına çıkacak.

ADIM FARAH DİZİSİNE YENİ BAŞROL

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; AdımFarah dizisi 14. bölümde sezon finali yapacak. Demet Özdemir ile Engin Akyürek‘i buluşturan dizide bir süredir Kerimşah’ın (Rastin Pakhanad) babasını kimin oynayacağı merak konusuydu. Dizinin sezon finaline damga vuracak olan Behram karakterine etkili oyunculuğuyla tanınan çok özel bir aktör hayat verecek. Çok sayıda iş teklifi alan ve ince eleyip sık dokuyan ödüllü oyuncu Feyyaz Duman, dizinin yeni başrol oyuncusu oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir