Rumeli Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Gülsim Ali kazandı!

Demirören Medya Grubu sponsorluğunda bu akşam düzenlenen Best Of Rumeli'de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Gülsim Ali kazandı.

featured

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinden kısa bir süre önde ayrılan  Gülsim Ali, bu akşam gerçekleştirilen Best Of Rumeli’de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alarak bir başarıya daha imza attı.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu (RUBAFED) tarafından düzenlenen ve Türkiye’de yaşayan Rumeli, Balkan kökenli sanatçı, akademisyen, gazeteci, radyocu, sosyal medya fenomeni, sporcu, modacı ve filmin en iyilerinin seçildiği ‘Best Of Rumeli’ ödülleri bu akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda dördüncü kez sahiplerini buldu.

17 kategoride belirlenen adaylar için 610 bin kişi oy kullandı. Sunuculuğunu Ebru Destan ile Yusuf Emin’in yaptığı, Demirören Medya Grubu, Radyo D, Dream Türk Radyo sponsorluğundaki Best Of Rumeli, Dream Türk TV’den canlı yayınlandı.

RUBAFED Başkanı Kamuran Atakan, “Geceye katılanlara Balkan şöleni yaşatacağız” dedi.

GÜLSİM ALİ GÖNÜL DAĞI’NDAN NEDEN AYRILDI?

Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali İlhan, önümüzdeki sezon Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’da rol alacak.

Dizinin başrollerinden olan ve Gönül Dağı’nda Taner’in karısı Dilek rolüne hayat veren güzel oyuncu İlhan, diziden ayrıldığını duyurdu. Sivrihisar’da çekilen dizinin zorlu set şartları ve akşamları yapacak bir şeylerin olmaması ayrılık için gerekçe gösterildi.

Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali diziden ayrılır ayrılmaz açıldı, siyah bikinisiyle nefes kesti!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir