Emre Kaya’nın başı saplantılı hayranıyla dertte! İntihara teşebbüs videosu gönderdi

featured

Cihangir Tahir isimli şahıs, Emre Kaya’ya intihar teşebbüsünde bulunduğu bir videoyla birlikte ‘Gözünün önünde kendimi öldüreceğim’ diye mesaj attı. Korkuya kapılan şarkıcı, savcılığa başvurdu.

Savcılık, genç adam hakkında dava açtı. Cihangir Tahir, bu kez sosyal medya üzerinden Kaya ve avukatına tehditler savurdu. Şarkıcı, bu tehdit mesajı sonrası yeniden savcılığa başvurdu. Başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Cihangir Tahir, paylaşımda bulunduğunu kabul etti.

2 YILA KADAR HAPİS CEZASI TALEBİ

Dosya, Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi. Ancak Emre Kaya, uzlaşma teklifini reddetti. Savcılık, Cihangir Tahir hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Daha önce intihar girişimine kalkışması sebebiyle medyaya yansıyan hayran Cihangir Tahir, bir kez daha şarkıcı Emre Kaya’yı zor duruma düşürdü. Kaya, Cihangir Tahir’in kendisine attığı “Gözünün önünde kendimi öldüreceğim” mesajları sonrası, korkuya kapılarak savcılığa başvurdu. Kendisine gönderilen intihara teşebbüs fotoğraflarını ve videoları savcılığa delil olarak sunan ünlü şarkıcının ihbarının ardından genç adam hakkında dava açıldı.

“A DİYORUM MAHKEME AÇILIYOR, B DİYORUM MAHKEME AÇILIYOR”

Yargılandığı gerekçesiyle ünlü şarkıcıya husumet besleyen genç adam, sosyal medya üzerinden tehditler savurmaya devam etti. İddiaya göre Cihangir Tahir, ‘Buradan sizlerin aracılığı ile sanatçı Emre Kaya ve avukatına sesleniyorum. A diyorum mahkeme açılıyor, B diyorum mahkeme açılıyor. Bu iş çözülmezse kendi imkanlarımla ben gereken şeyi yapacağım” şeklinde sözler sarf etti.

Tehdit mesajları sonrası yeniden savcılığa başvuran Kaya, şahsın cezalandırılmasını istedi. Savcılık Cihangir Tahir Hakkında basit tehdit suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Emre Kaya’nın hayranı Cihangir Tahir, bahse konu olan paylaşımda bulunduğunu kabul etti. Dosya, uzlaştırma büroya gönderildi ancak Kaya, uzlaşmayı reddetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir