Ankaragücü’nden Halil Umut Meler’in açıklamarına yanıt

MKE Ankaragücü Basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, yaptığı açıklamada hakem Halil Umut Meler'in açıklamarını eleştirirken, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun olayların içine çekilmeye çalışıldığını söyledi. İşte detaylar...

featured

Başkent ekibi MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, teknik direktörleri Emre Belözoğlu‘nun Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olayların içerisine çekilmeye çalışıldığını belirtti.

“ÜZÜLEREK TAKİP EDİYORUZ”

Aytekin, yaptığı yazılı açıklamada, Çaykur Rizespor karşılaşması sonunda yaşanan olayların adli yargı ve Türkiye Futbol Federasyonunun kurulları tarafından incelendiğini hatırlatarak, “Sorumlular ile ilgili gerekli sevkler yapılmış olup, PFDK tarafından karar verilmiştir. PFDK kararları için kulübümüz tarafından Tahkim Kuruluna itiraz hakkı kullanılacaktır. MKE Ankaragücü Kulübü olarak yaşanan olaylara ilişkin teknik direktörümüz Emre Belözoğlu’nun ısrarla olayların içerisine çekilmeye çalışılmasını üzülerek takip etmekteyiz.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir