Emniyet ve Jandarma’dan 30 bin personelle dev kumar operasyonu!

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı; “Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri” uygulaması yaptı. Ülke genelinde 30 binden fazla personelle yapılan uygulamada; 21 bin 31 iş yeri ve 436 dernek denetlendi. 47 kişi gözaltına alınırken, yapılan denetlemelerde tabanca, av tüfeği, mermi ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

featured

Emniyet ve Jandarma tarafından yurt genelinde yapılan operasyon kapsamında 533 aranan şahıs yakalandı. Uygulama kapsamında oyun ve kumar makinesi, tombala makinesi, kumar oynatmak için dövüştürülen 8 horoz ve çok sayıda materyale el konuldu.

EMNİYET VE JANDARMA’DAN 30 BİN PERSONELLE UYGULAMA

Ülke genelinde yapılan uygulamaya 8 bin 763 ekip, 30 bin 361 personel katıldı. Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri uygulaması kapsamında; 21 bin 31 işyeri ve 436 dernek kontrol edildi, 533 aranan şahıs yakalandı, 47 şahıs gözaltına alındı.

146 şahıs hakkında adli, 405 şahıs hakkında idari işlem yapıldı ve para cezası uygulandı.
123 umuma açık işyeri ve derneğe idari işlem yapıldı.

8 HOROZ ELE GEÇİRİLDİ

Uygulamada, 15 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 251 adet mermi, 1 adet kurusıkı tabanca ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uygulama sonucunda, 7 adet oyun ve kumar makinesi, 7 adet tombala makinesi ile kumar oynatmak amaçlı dövüştürülen 8 adet horoz ve kumar oynanması için kullanılan çok sayıda materyale el konuldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir