Elon Musk’tan bir ilginçlik daha! Elinde lavaboyla Twitter binasına daldı

Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu olan Elon Musk sosyal medyada gündem oldu. Elinde lavaboyla Twitter binasına dalan Musk, görenleri şaşırttı.

featured

Tesla CEO’su Elon Musk‘ın Twitter’ı satın almak için imza atacağı haberlerinin yayılmasının ardından ilginç bir gelişme yaşandı. Musk, elinde lavabo ile Twitter binasına girdi.

Elon Musk, Twitter binasına girdiği görüntüleri Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Paylaşımında, “Twitter HQ’ya giriş. Bunun içeri girmesine izin verin” ifadelerini kullanan Musk, elinde lavabo ile Twitter’a girdi.

 

Twitter’ı almak isteyen ancak daha sonra vazgeçtiği için dava edilen Elon Musk, yeniden almayı kabul ettiği Twitter’ın genel merkezine gitti. Kaçıranlar için Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz aylarda Twitter platformunu kâğıt üzerinde 44 milyar dolara satın aldı ve bunun parasını ayarladı ancak satım alım gerçekleşmedi.

Alım kararından sürpriz bir duyuru yaparak vazgeçen Musk, daha sonra Twitter tarafından dava edilince alımı tamamlayacağını açıklamıştı Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

SATIN ALMADA SONA GELİNDİ

Musk’ın 44 milyar dolarlık ödeme için finans şirketleri ile temasa geçtiği ve Sequoia Capital, Binance, Katar Yatırım Otoritesi gibi finansörlerin Musk’ın avukatlarıyla görüşerek finansman taahhüdü için gerekli evrakları aldıklarını belirtti. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasına fon sağlamayı taahhüt eden bankaların, nihai borç finansmanı anlaşması için bir araya geldiği ve gerekli evrakları imzalama sürecinde sona gelindiği öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Twitter kaynakları açıklama yapmaktan kaçınırken, Musk’ın avukatları da herhangi bir yorumda bulunmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir