Ekrem İmamoğlu’nun ‘lan’lı konuşması tepki çekti: ‘Yahu biz bu adamı mı seçeceğiz?’

Göreve geldiğinden beri yapılmış projeler üzerinden PR çalışması yapan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3.5 yılın hesabını 'lan'lı lun'lu' bir konuşma ile yaptı. İmamoğlu’nun ‘lan’lı konuşması sosyal medyada tepki çekti.

featured

2017’de ihale edilip yapımına 2018’de başlanan Tuzla İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nin 3. Etap yatırımının açılışı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP’li İmamoğlu’nun yaptığı ‘lan’lı lun’lu’ konuşma ise tepki çekti.

3.5 YILIN HESABINI BÖYLE YAPTI

Göreve geldiğinden beri yapılmış projeler üzerinden PR çalışması yapan İmamoğlu, “3.5 sene. Lan 3 ayını bizden siz çaldınız. 1 buçuk senesi pandemi. 7-8 ay, 1 seneye yaklaşıyor, cebimizdeki paraları da aldınız.” iddialarında bulundu.

İşte İmamoğlu’nun ‘lan’lı konuşmasına gelen yorumlardan bazıları;

yahu biz bu adamı mı seçeceğiz? şu konuşmaya, üsluba bakın lütfen.

lan dedi diye de oy vermemezlik yapmazsın

imamoğlu’nu övmek için yazmıyorum da bu ülkenin siyasetçilerinde ağzı düzgün olan var mı ya şuraya bin tane link koyabilirim. ama görmek isteyen sadece imamoğlu’nu görür imamoğlu’nu duyar.

bu şirin gözükmek için takla attığı halleri. asıl siz seçilirse aday gösterilip hasbelkader kader kazanirsa o zaman görürsünüz. ama bu balonun suçu yok sizin suçumuz. içinizden adam çıkmadi buna da ikinci atatürk dediniz. ananiza sovse ooovvvbdiye sevinmeniz gerekir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir