Ekrem İmamoğlu’nun arkadaşı sağ olsun! İETT kazalarında kan akmaya devam ediyor…

İstanbul'da İETT faciası devam ediyor. Her gün bir kaza ya da arıza ile gündeme gelen İETT'de otobüslerin bakım ve onarım ihalesi Ekrem İmamoğlu'na yakın ismin şirketine verilmişti. Son olarak bugün İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Unkapanı'nda, iki İETT otobüsü çarpıştı. Otobüslerden birinin refüje çarparak durabildiği kaza sonucunda 8 kişi yaralandı.

featured

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT’de skandalların ardı arkası kesilmiyor. Her gün bozulan, kaza yapan İETT otobüslerinin bakım ve onarım işlemlerini Ekrem İmamoğlu’na yakınlığı ile bilinen Özgür Karabat’ın şirketinin yaptığı iddia edilmişti.

İstanbul’un çilesi haline gelen İETT otobüslerinde son kaza, bugün sabah 08.00 esnasında Unkapanı Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi.

8 KİŞİ YARALANDI

İddiaya göre, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, yolda seyreden başka bir  İETT otobüsüne arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle otobüs, kontrolden çıkması sonucunda refüje çarparak durabildi. Yaşanan feci kaza sebebiyle 8 kişi yaralanırken, çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

2 milyarlık peşkeş, tecavüz, ve şantajdan sonra İBB’de Özgür Karabat’ın kardeş torpili de ortaya çıktı

Olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumunun kötü olmadığı belirtilirken kazaya yönelik ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Öte yandan kaza sebebiyle bölgede trafik ve uzun araç kuyrukları ortaya çıkarken, trafik ve kazaya karışan otobüsler havadan drone kamera ile görüntülendi.

Eyüpsultan’da İETT otobüsü durağa daldı, çok sayıda yaralı var! İşte ilk görüntüler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir