Ekrem İmamoğlu Üsküdar’daki mesire alanlarını tadilat bahanesiyle kapattı

CHP'li İBB, Üsküdar'ın bütün mesire alanlarını resmen vatandaşlara kapattı. İmamoğlu'nun 'tadilat' bahanesiyle İstanbullulara yeşil alanları kapatmasına tepkiler büyürken vatandaşlar bölgeden videolar göndererek ilgili alanlarda bir çivi dahi çakılmadığını, herhangi bir çalışma olmadığını gözler önüne serdi.

featured

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa hizmet yerine çile çektirmeye devam ediyor. İstanbul ulaşımdan alt yapıya kadar pek çok noktada alarm verirken İBB bu sorunlarla ilgilenmek yerine Üsküdar‘ın bütün mesire alanlarını ‘tadilat’ adı altında resmen vatandaşlara kapattı.

FETHİPAŞA KORUSU’NA YILLARDIR GİRİLEMİYOR

Özellikle bu sıcak yaz günlerinde İstanbul’un nefes aldıran Fethipaşa Korusu’nun hala kapalı olması ve yıllardır girilememesi nedeni ile vatandaşlar İBB Başkanı Erkem İmamoğlu‘na tepkili.

PAŞALİMANI PARKI ‘TADİLAT’ BAHANESİYLE KAPATILDI

Salacak’taki Kız Kulesi’nin karşısındaki merdivenli teraslar da yıllardır kapalı beklerken Kuzguncuk sahilinden gelen son görüntüler pes dedirtti.

Şimdi de Kuzguncuk sahilindeki muhteşem manzaralı Paşalimanı parkı ‘tadilat’ bahanesiyle kapatıldı.

2 YILDIR HİÇBİR İŞLEM YAPILMIYOR

Köprüye hakim olan bir yerde bulunan Paşalimanı parkının kapatılması ‘tadilat’ diye diye çevrildi fakat 2 yıldır parkta hiçbir işlem yapılmıyor.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

İmamoğlu’nun ‘tadilat’ adı altında İstanbullulara yeşil alanları kapatmasına tepkiler büyürken vatandaşlar bölgeden videolar göndererek ilgili alanlarda bir çivi dahi çakılmadığını herhangi bir çalışma olmadığını gözler önüne serdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir