Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay İYİ Parti’ye katıldı

Geçtiğimiz Eylül ayında CHP'den istifa ederek görevini bağımsız olarak devam ettiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti'ye katıldı. Atay'a rozetini İYİ Parti'nin grup toplantısı sırasında Meral Akşener bizzat taktı.

featured

CHP’de uzun yıllar çeşitli kademelerde görev alan ve geçtiğimiz yıl partiden istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti’ye katıldı. Atay’ın rozetini İYİ Parti’nin grup toplantısı sırasında bizzat Meral Akşener taktı.

thumbnail
İlişkili Haber
Bu kadarı da fazla! CHP’li belediye başkanı Mehmet Fatih Atay, kardeşini üç birime müdür olarak atamış!

CHP’DEN İSTİFA EDİP İYİ PARTİ’YE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev alan ve Aydın Milletvekilliği yapan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, geçtiğimiz yıl Eylül ayında düzenlediği basın toplantısı ile partisinden istifa etmişti. Bir süredir görevini bağımsız olarak sürdüren Başkan Atay İYİ Parti saflarına katıldı.

ROZETİNİ BİZZAT AKŞENER TAKTI

İYİ Parti’nin düzenlenen grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozeti takılan Atay, İYİ Parti’nin Efeler Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e kendisine duyduğu güvenden dolayı teşekkür eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay yaptıkları hizmetlerden bahsederek, seçilmesi halinde önümüzdeki dönem de çalışmalarını katlayarak sürdüreceğini belirtti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir