Edirne Belediye Başkanı CHP’den ihraç ediliyor

featured

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın, Çakıcı’yı 26 Ekim Pazartesi günü makamında kabul ederek hediye vermesi de CHP yönetiminin tepkisine yol açmıştı ve Gürkan hakkında inceleme başlatılmıştı.

Gürkan, Çakıcı’yla olan fotoğraflarını, “Atatürk portresi ve Belediyemiz tarafından basılan Nutuk kitabını hediye ettik” notuyla paylaşmıştı.

Çakıcı’nın Twitter hesabından da ziyarete ilişkin şu açıklama yapılmıştı:

“Alaattin Çakıcı yakın dostu olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ederek 1927 yılında Fransız fotoğrafçının çektiği resmin aslını Alaattin Çakıcı’ya makamında hediye etmiş, ayrıca çok yakın dostu Mustafa Altunhan’ın özel misafiri olarak birlikte Edirne Belediye Başkanını ziyaret ederken Alaattin Çakıcı’nın yakın arkadaşı Vahit Kayrıcı bu ziyarette birlikte Edirne’ye gelmiştir.”

CHP’nin Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’la görüşmesine ilişkin inceleme başlatmasının ardından Alaaddin Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP yönetimine tepki göstermişti.

ALAATTİN ÇAKICI’NIN KILIÇDAROĞLU’NA TEHDİDİNE SESSİZ KALDI

CHP’nin Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, can dostu Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ve tehditlerinin ardından sessiz kalması bardağı taşıran son damla oldu.

TWİTTER HESABINI GİZLEDİ

Twitter hesabını gizli hale getiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan için CHP’den ihraç süreci başlatıldı…

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir