EDHO’nun yıldızı Mikail bakın kim çıktı? EDHO Mikail hakkında her şey…

ATV'nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Mikail karakterini canlandıran ünlü isim bakın kim çıktı? Hem hayat hikayesiyle hem de oyunculuğuyla Mikail Kır hakkında her şey haberimizde...

featured

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Mikail’ karakterini canlandıran Mikail Kır’ın kim olduğu sosyal medyada sıkça araştırılıyor.  Son üç sezondur yer aldığı EDHO’da en sevilen karakterlerden olan Mikail’in hayatı dikkat çekiyor.

Dizinin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Mikail karakteri aslında kendi ismiyle dizide yer alıyor. EDHO Mikail karakterinin gerçek adı Mikail Kır.

Mikail Kır’ın Instagram hesabına baktığımızda EDHO Mikail’in aslında Türkiye’nin en büyük boks hocalarından biri olduğu görülüyor. Başta Oktay Kaynarca, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu gibi yıldız isimlerin boks hocalığını Nikail Kır yapıyor.

EDHO AKSİYON SAHNELERİ MİKAİL KIR’IN ESERİ

EDHO dizisinde özellikle aksiyon sahnelerin çok kaliteli ve profesyonel olmasının ardında Mikail Kır’ın olduğu dizinin hayranları arasında sıkça dile getirilmişti. EDHO’daki başarılı performansı ve dizinin aksiyon sahnelerine katkısı sebebiyle EDHO Mikail’in pek çok yapımcının yakın radarında olduğu biliniyor.

MİKAİL KIR KİMDİR?

Profesyonel bir sporcu ve aynı zamanda oyuncu olan Mikail Kır, 5 Ekim 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Giresunlu olan Mikail, lise mezunudur.

Küçük yaşlarda Muay Thai ve Kickboks sporlarını yapmaya başlayan Mikail Kır,  Rusya, Hollanda ve Almanya’da profesyonel kickboks maçları yaptı.


Sporculuğu kadar oyunculuğuylada göz dolduran Mikail, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ana kastında yine kendi ismiyle Mikail karakteriyle karşımıza çıkıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir