Ebru Gündeş’ten Reza Zarrab’ı çıldırtacak dava

Reza Zarrab'dan boşanan şarkıcı Ebru Gündeş'ın kızı Alara Zarrab'a kendi soyadını vermek için dava açmaya hazırlandığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Işın Karaca’nın kızı Mia'ya kendi soyadını vermesinin ardından harekete geçen Ebru Gündeş’e Karaca’nın davasının örnek olduğu iddialar arasında.

featured

ABD’de yargılandığı dava sonrasında itirafçı olan ve Aaron Goldsmith kimliği altında yaşayan Reza Zarrab aşk iddialarıyla gündeme gelirken eski eş Ebru Gündeş harekete geçti.

Şarkıcı Ebru Gündeş, Reza Zarrab’dan olan kızı Alara Zarrab’a, kendi soyadını vermek için avukatlarına talimat verdi. Çocuğunun velayeti davasından sonra şimdi de soyadı davası açan Gündeş’in, bu kararı almasındaki en büyük nedenin hem “ihanet” haberleri, hem de Zarrab’ın Türkiye’de isminin karıştığı olaylar yüzünden olduğu söyleniyor.

Şarkıcı Işın Karaca’nın kızı Mia’ya kendi soyadını vermek için açtığı soyadı davasını kazanmasının da Ebru Gündeş’e örnek olduğu konuşuluyor.

EBRU GÜNDEŞ VE REZA ZARRAB NEDEN BOŞANDI

Ebru Gündeş dava dilekçesinde, ‘evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını’ gerekçe gösterip, Reza Zarrab’ın bir daha Türkiye’ye dönmeyeceğini ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürmüştü. Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmedildi. Dava ‘anlaşmalı’ olarak sona erdi. Tek celsede sonuçlanan davada çiftin kızları Alara’nın velayeti Ebru Gündeş’e verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir