Kasım 2022 askerlik yerleri açıklandı mı? e-devlet askerlik yeri sorgulama sayfası

Askerlik yerlerinin açıklanmasını bekleyen binlerce aday için müjdeli haber MSB’den geldi. MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Kasım-Aralık 2022 ve Ocak 2023 döneminde sevke tabi yedek subay, yedek astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır.” denildi. İşte Kasım 2022 e-devlet askerlik yeri sorgulama sayfası…

featured

e-devlet askerlik yeri sorgulama sayfası erişime açıldı. Silah altına alınmayı bekleyen asker adayları için MSB’den beklenen açıklama geldi. Buna göre askerlik yerleri belli olan erler Kasım, aralık ve Ocak aylarında askere alınacaklar. İşte e-devlet askerlik yeri sorgulama sayfası ve diğer detaylar…

ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI

Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada “Kasım-Aralık 2022 ve Ocak 2023 Döneminde Sevke Tabi Yedek Subay, Yedek Astsubay Adayları İle Erlerin Sınıflandırma Sonuçları Açıklanmıştır.” denildi.

E-DEVLET ASKERLİK YERİ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

YÜKÜMLÜ SEVK TARİHLERİ

Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) 10 Kasım 2022

Er (2’nci Grup) 08 Aralık 2022

Er (3’üncü Grup) 05 Ocak 2023

‘HAKKINIZDA HERHANGİ BİR SINIFLANDIRMA SONUCU BULUNMAMAKTADIR’ NE DEMEK?

Askerlik Yerleri sonrasında adayların karşısına çıkan ‘Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır’ uyarısı bazı sorunlardan kaynaklanmaktadır.

Söz konusu uyarının sebebi askerlik yerinin henüz belli olmadığı ya da yanlış ekranlardan bakıyor olabilirsiniz. Askerliğe başlama yeri yani diğer bir adıyla acemi birliği o celp döneminde olmadığı için söz konusu “Hakkınızda Herhangi Bir Sınıflandırma Sonucu Bulunmamaktadır” şeklinde de uyarı alabiliyor olabilirsiniz.

Aşağıdaki ekranların hepsinden sorgulamalarınızı gerçekleştirdikten sonra yine de sınıflandırma sonucunuz görünmüyorsa askerlik şubesinden bilgi alabilirsiniz.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir