Dünyanın en meşhur ikizleri Anna ve Lucy DeCinque, aynı adamdan aynı anda hamile kalmak istiyor!

featured

Avustralya’nın ünlü ikizleri skandal denecek bir davranışa imza attı. Yıllardır aynı kişiyle aşk yaşayan kız kardeşler erkek arkadaşları Ben ile evliliğe ilk adımı attı.

Ben, kız kardeşlere “İkinizi de çok seviyorum. İkinizde benim için dünyaya bedelsiniz. Hayatımın geri kalan kısmını sizinle geçirmek istiyorum. Sizi seviyorum. Mutlu olmanız için her şeyi yaparım” diyerek evlenme teklif etti.

Evlenme teklifini kabul ettikten sonra Ben, ikizlere benzer nişan yüzüğü takarak nişanlandı.

Aynı anda hamile kalmak istiyorlar

İkizler, aynı anda Ben’den hamile kalmayı istediklerini söyledi.

Avustralya yasalarına göre üçlü, resmi evlilik yapmayacak. İkiz kız kardeşler, düğünlerini yasaların aynı anda evlenmenin izin verildiği ülkede yapmaya karar verdiler.

Avustralya’da yaşayan ve “Dünyanın en benzer ikizleri” diye bilinen Anna ve Lucy DeCinque, 4 yıldır aynı kişiyle aşk yaşıyor. İkizler şimdi de ortak erkek arkadaşlarından aynı anda hamile kalmaya hazırlanıyor.

“Hayattaki her şeyi birlikte yaşamak istiyorlar”

İkizlerden Lucy, “Hamileliği birlikte deneyimlemek istiyoruz, hayattaki her şeyi birlikte yaşamak istiyoruz, birlikte yaşlanıp birlikte öleceğiz” dedi.

Ayrıca ikizler aynı anda hamile kalabilmek için tüp bebek yöntemine başvurabileceklerini ve “yumurtalarını aynı anda dondurabileceklerini” söyledi.

Olabildiğince “özdeş” görünmeye çalışan kız kardeşler, “mutlu ve sağlıklı olduğu sürece” farklı cinsiyetten çocuklara sıcak baktıklarını da ifade etti.

“Aramızda hiç kıskançlık yok”

Anna ve Lucy’nin daha önce farklı erkek arkadaşları vardı ama şimdi Ben’i paylaşmanın kendilerini çok daha mutlu ettiğini iddia ediyorlar.

Lucy konuyla ilgili düşüncelerini şöyle açıkladı: “Eskiden farklı erkek arkadaşlarımız vardı ama aramızdaki bağı anlamadılar.”

“Ben bizi anlıyor ve olduğumuz gibi kabul ediyor. O bize eşit davranıyor. İlk günden beri bize eşit yaklaşıyor. Aramızda hiç kıskançlık yok.”

Dört yıl önce, iç içe geçmiş yaşantılarına dair yerel basına röportaj veren ikili, dünya çapında fenomenlere dönüşmüştü.

kili yalnızca aynı kıyafetleri giymiyor, aynı zamanda aynı doktorlara gidiyor, aynı miktarda kalori alıyor ve her gün aynı egzersizleri yapıyor.

Hatta kız kardeşlerin aynı anda tuvalete gittiği ve birbirlerinden birkaç metreden fazla uzaklaşamadığı belirtiliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir