Dünyaca ünlü Fethiye Belcekız plajı iş insanı Kenan Kıran’a kiralandı

Fethiye Ölüdeniz bölgesinde Babadağ’ın dibinde bulunan dünyaca ünlü hemen hemen 3 kilometre uzunluğuna sahip Belcekız Plajı da halkın elinden alındı. Fethiye Ölüdeniz bölgesinde yer alan dünyaca ünlü hemen hemen 3 kilometre uzunluğuna sahip Belcekız Plajı artık özelleşti! Plaj, Rizeli iş insanı Kenan Kıran'a kiralandı.

featured

Muğla’da Fethiye Ölüdeniz bölgesinde hemen Babadağ’ın yakınında bulunan dünyaca ünlü 3 kilometre uzunluğuna sahip Belcekız Plajı da halkın elinden alınıp kiraya verildi.

O plaj artık halkın değil. Fethiye Ölüdeniz’de dünyaca ünlü Belcekız Plajı Kırtur’a kiralandı. Plajın önündeki yürüyüş yolları, yeşil park alanları da kiralanan alanlar içinde yer alıyor.

BU YIL ÜCRET ALINMAYACAK

Babadağ’a teleferik de yapan ve bölgede hızla büyüyen iş insanı Kenan Kıran tarafından kiralanan Belcekız Plajı’na bu yıl giriş ücretsiz ancak gelecek yıl ne olacağı merak ediliyor.

3 kilometrelik Belcekız Plajında eskiden beri şezlong ve şemsiyeler kiralanarak kullanıma veriliyordu. Hala da öyle. Bir şezlong ve bir şemsiye 200 TL olarak kiralanıyor.

Plajdan faydalanmak ücretsiz. Dileyen havlusunu kendi şemsiyesini getirip denizden faydalanabiliyor. Bu yıl da bu gelenek böyle sürüyor.

Bununla birlikte seneye ne olacağı ise çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Çünkü Kırtur sezon bitiminde bölgede bir çevre düzenlemesi yapacak. Kiralanan yer sadece plaj değil. Plajın önündeki yürüyüş yolları ve yeşil park alanları da Kırtur tarafından kiralanan alanlar içinde. Yani Babadağ’dan uçuş yapan paragliding (yamaç paraşütçüleri) ekiplerinin indikleri alanlar da Kırtur işletmesinde.

Fethiyeliler, plajda ruhsatı büfe olarak alınan ancak bin 294 metrekareye çıkartılan restoranlar ile diğer yapılaşmalara da geçtiğimiz günlerde tepki göstermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir