Dünya Kupası finalinde Lionel Messi’den Mbappe’ye kameralara yansımayan şok el hareketi

Arjantin eşi görülmeyen heyecanın yaşandığı final maçında Fransa'yı devirerek Dünya Kupası'nda şampiyonluğa uzandı. Uzatmaları 3-3'lük eşitlikle biten maç sırasında Lionel Messi ile Kylian Mbappe’nin arasında yaşananlar maçtan sonra ortaya çıktı.

featured

FIFA 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa’yı penaltı atışları sonrası mağlup ederek şampiyon oldu. Maç sırasında Messi ile Mbappe arasında yaşanan şok atışma şaşkınlık yarattı.

Messi’nin finalin açılış golünü penaltıdan kaydettikten sonra, maç yeniden başlamadan önce kendi yarı alanına geri dönerken PSG’deki takım arkadaşı Mbappe’ye doğru yumruğunu sıkıp sevinç yaptığı görülüyor. Mbappe’nin ise Messi’nin yaptığı bu hareketi fark ettiği kameraya yansırken sonradan kafasını başka tarafa çevirdiği görülüyor.

Fransız yıldız ise Lionel Messi’nin bu hareketine karşılık vermeyi ihmal etmedi. Fransa Milli Takımı’nın 10 numarası attığı penaltı golüyle geri dönüşün fitilini ateşlerken maçın yeniden başlaması için santraya doğru hareketlendi. Messi’nin kendisine doğru yaptığı sevinç gösterisini unutmayan Mbappe, Arjantinli süper yıldıza dönerek aynı hareketi yaptı.

Mbappe 2 dakika sonra da muazzam bir golle skora eşitliği getirdiği nefes kesen finali uzatmalara taşıdı. Uzatmalar ise 3-3’lük eşitliğe giderken seri penaltı atışları sonucunda kupaya uzanan taraf Messi’li Arjantin oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir