Uzman Çavuş Ali Akdağlı’ya kumpas kuran Doktor Tahir Tarımer FETÖ’cü çıktı!

Uzman Çavuş'un kendisini darp ettiği yalanını söyleyen ve onun görevden alınmasına, sonrasında ise sosyal medyada linç edilmesine neden olan doktor Tahir Tarımer'in daha önceden FETÖ'cü olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.

featured

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde yaşananlar tartışmalara neden olmuştu.

Uzman Çavuş A.A., 14 Mart Tıp Bayramı’nda tedavi için geldiği hastanede acil servis bölümündeki doktoru dövdüğü iddiasıyla tedbiren görevden uzaklaştırılmıştı.

Uzman Çavuş A.A. tarafından saldırıya uğradığını iddia eden Dr. Tahir Tarımer, şikayetçi olmuştu.

Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından Uzman Çavuş A.A.’nın doktoru darp etmediği görülmüştü. Görüntülerde, Dr. Tahir Tarımer’in Uzman Çavuş A.A.’nın elindeki sevk evraklarını zorla almaya çalıştığı o esnada da onu duvara doğru ittiği görülüyor.

Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından Başhekimlikçe, doktor T.T. hakkında idari soruşturma başlatılırken, Uzman Çavuş görevine iade edilmişti.

FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINMIŞ

OdaTV’nin haberine göre Uzman Çavuş’un kendisini darp ettiği yalanını söyleyen ve onun görevden alınmasına, sonrasında ise sosyal medyada linç edilmesine neden olan doktor Tahir Tarımer’in daha önceden FETÖ’cü olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Muğla Terörle Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan doktor Tahir Tarımer’in daha sonradan serbest kaldığı belirtildi.

Doktor Tahir Tarımer hakkında FETÖ’cü olduğuna dair 12 ifadenin bulunduğu ifade edildi.

Dr. Tahir Tarımer’in kumpas kurduğu uzman çavuş görevine iade edildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir