Doge Coin’in acı günü! Cheems hayatını kaybetti

Doge Coin’in simge köpeği Cheems, hayatını kaybetti. Sosyal medya fenomeni olan ve herkesin yüzünü güldürmeyi başaran Cheems'in ölüm haberini sahibi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

featured

2013 yılında “Doge” meme’i ile ünlenerek tüm internette meşhur olan Cheems, hayatını kaybetti. Kötü haberi Cheems’in sahibi verdi. TeslaX’in kurucusu Elon Musk’ın da yakından takip ettiği kripto para birimi olan Doge Coin’in simgesi olan Cheems, kansere yenik düştü. Birçok komik içerik içinde fotoğrafları kullanılan köpek Cheems’in sahibi, “Birçoğunuza neşe getirdi, ancak şimdi görevi tamamlandı” dedi.

Benzer Haberler
twitter logo doge coin
Twitter logosu Doge Coin ile değiştirildi, değeri tavan yaptı
Ekran görüntüsü 2022-11-01 093122
Elon Musk’tan Dogecoin paylaşımı! Bir anda fırladı
solana
Solana Coin (SOL) Dogecoin’i yerinden etti! Solana Coin nedir, nasıl alınır?

“GÖREVİ TAMAMLANDI”

Yabancı kaynaklara göre Shiba cinsi evcil Cheems’in sahibi Kathy, onu henüz bir yaşındayken sahiplendi ve daha sonra köpeğinin fotoğraf ve videoları paylaşmak için bir Instagram hesabı oluşturdu. Sahibi Kathy ölümüne dair yaptığı açıklamada, “Cuma sabahı son ameliyatı sırasında uyuyakaldı. İlk olarak, ameliyattan sonra onun için kemoterapi veya başka bir tedavi ayarlamak istedik, ancak artık çok geç denildi. Üzülmeyin, lütfen dünyaya getirdiği sevinci hatırlayın. Sizinle beni birbirine bağlayan yuvarlak bir gülen yüze sahip bir Shiba, salgın sırasında birçok kişiye yardım etti ve birçoğunuza neşe getirdi, ancak şimdi görevi tamamlandı” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir