Dilipak’ın gerici platformu 5G Virüs News’ten Mehmet Ceyhan’a şok saldırı: “Ermeni köyünde doğdu, Fethullah Gülen gibi…”

featured

Tam kapanma kararının ardından konuşan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı:

– Bu kararlar, bizim geçen Nisan ayında aldığımız tedbirlere benzer bir uygulama geldi. Bir tek, kademeli mesaiyi duymadım. Çalışan insanların sayısı azalıyor diye düşünülmüş olabilir ama ben ona çok önem veriyorum.

– Kapanmanın süresi önemli. 17 Mayıs’a kadar olan kapanma şöyle bir sorun çıkarabilir. Bu hastalığın, maksimum 14 gün kadar kuluçka süresi var bu hastalığın.

Bu kişileri eve kapattığımız zaman 14 gün sonra yeni hastalar çıkabilir. Oradan çıkacak hastaları farkına varıp onları da yeniden izole etmek için toplam 28 gün kapanma süresi gerekir. Sanıyorum bu da 17 Mayıs’ta yeniden değerlendirilecektir.

– Şu anda alınacak kararların etkisini göreceğiz.

GERİCİLERİN HEDEFİ OLDU

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ın başını çektiği 5G Virüs News adlı Twitter hesabından Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile ilgili seviyesiz paylaşımlar yapıldı.

İşte o paylaşımlar:

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile ilgili bilgiler yağmaya başladı…
Kendisi 1957 yılında Elazığ’ın Hıdırbaba Köyü’nde (Ermeni Köyü) dünyaya geldi.
5 yaşında iken ebe halası ile birlikte UNICEF’in aracı ile köy köy dolaşıp, aşı yaptılar.
Fethullah Gülen’in 5 yaşında arapça öğrendiği gibi…

“Bunların hepsi tesadüf(!)”

“Bilim Kurulunu da kontrol eden Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, 1984-1985’te baş asistanken, “TÜRKLERİN MUMLU BİR OYUNU VARMIŞ” diyen İngiliz Kraliçesine Çaydaçıra oynamak için Elazığ’dan ekip hazırlatıp bu kutsal görevi yerine getirdi. Bunların hepsi tesadüf. Tam da yetmez ful kapanma”

“Sağlık Bakanlığının kurduğu bütün komisyonlarda bulundu”

“Türkiyeyi avucunu içine alan Mehmet Ceyhan 1998’de ABD’ye gitti. 25 yıl Sağlık Bakanlığının kurduğu bütün komisyonlarda bulundu ve tabii ki İhsan Doğramacı’dan el aldı. Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneğinde yıllarca başkanlık yaptı. Sonra Ateş Kara’yı yetiştirdi!
Görev adamı”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir