TikTok fenomenleri Dilan Koç ve Zeynep Alanç’ın kavgası adliyede bitti! Kan donduran tecavüz ve ölüm tehditleri…

featured

Sosyal medyada başlayıp adliyede sonlanan olay İstanbul’da yaşandı.

Tiktok fenomeni 21 yaşındaki Dilan Koç Nisan ayında sosyal paylaşım platformu üzerinden eski üvey babası Muzeffer Alanç’ın gelini Zeynep Alanç’la ortak canlı yayın düzenledi.

TİKTOK’TAKİ ORTAK CANLI YAYIN ADLİYEDE BİTTİ

İddiaya göre ikili birçok kişinin izlediği yayında takipçilerin hediye ve ödül gönderdiği ve daha fazla ödül toplayanın kazandığı “cezalı yarış” isimli bir yarışma organize etti. Bunu gören Muzaffer Alanç, gelini Zeynep’ten yayını kapatıp dahası Dilan Koç’u engellemesini istedi. Zeynep Alanç kayınpederinin dediklerine uydu.

Ancak kısa bir süre sonra farklı bir hesap açarak Dilan Koç’un yayınına bağlanan Zeynep Alanç, Dilan Koç tarafından yayından çıkarıldı. Bu kez de Dilan Koç bir daha kendisini takip etmemesini isteyip onu yayından çıkardı. Tam da bundan sonra yargıya taşınacak konu başladı.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ

Tiktok fenomeni Dilan Koç, bu olaydan sonra bir video paylaşıp Zeynep Alanç ile ailesi tarafından ölümle ve tecavüzle tehdit edildiğini söyleyerek yardım istedi.

Gözyaşları içinde “ölmek istemiyorum” dedi. O feryat kısa süre içinde çığ gibi büyüdü, birçok kullanıcı tarafından paylaşılmasının ardından emniyet videoda bahsi geçen ikisi kadın üç şüpheliyi gözaltına aldı.

Tiktok fenomenlerinin sosyal medya savaşıyla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı da yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.

TikTok fenomeni Dilan Koç’un yardım çığlığı sosyal medya gündeminde: “Diğer kadınlar gibi ölmek istemiyorum”

“KAFANI KESİP ORMANA ATACAĞIM”

Savcılık fenomen Dilan Koç ve annesi Dilber Koç’un bir diğer Tiktok fenomeni Zeynep Alanç, eşi Sidar Alanç ve kayınvalidesi Fatma Alanç tarafından Tiktok hesabı yüzünden anlaşmazlık yaşadığını belirtti.

Anlaşmazlığın Fatma Alanç’ın Dilan Koç’u arayıp, “sana tecavüz ettirip parçalara ayırıp ormana attıracağım” demesiyle bambaşka bir noktaya evrildiğini kaydeden savcılık, Zeynep Alanç’ın da genç kadına küfürler ettiğini ve eşi Sidar Alanç’ın ise “sana tecavüz edeceğim, kafanı kesip ormana atacağım” diyerek hakaret ve tehditler ettiğini ifade etti.

16 YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENİYOR

Aynı tehdit ve hakaretlerin genç kadının annesine de yapıldığını vurgulayan savcılık 3 şüpheli hakkında “tehdit”, “hakaret” suçlarından toplamda 16 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir