Dilan Çiçek Deniz transparan yırtmacıyla yürek hoplattı! Kalçalarına kadar uzanıyor

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Disney Plus gecesine katıldı. Kalçalarına kadar uzanan derin yırtmaçlı elbisesiyle büyüleyen güzel oyuncu, paylaşımlarıyla herkesi mest etti.

featured

Dilan Çiçek Deniz, kalçalarına kadar uzanan transparan yırtmacıyla görenlerin ağızlarını açık bıraktı.

Çok yakın zamanda Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesabından verdiği pozlarla herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Güzelliğinin ve fiziğinin farkında olan güzel oyuncu, giydiği iddialı elbiselerle nefes kesmeye devam ediyor.

KALÇALARINA KADAR UZANAN YIRTMACI NEFES KESTİ

Son olarak Instagram hesabından yeni bir pozunu takipçileriyle paylaşan Dilan Çiçek Deniz adeta herkesi kendine hayran bıraktı.

Disney Plus gecesinde giydiği iddialı kıyafetiyle pozlarını paylaşan güzel oyuncunun, kalçalarına kadar uzanan transparanlı yırtmacı olan elbisesiyle yaptığı paylaşım adeta olay yarattı.

Bu paylaşımla takipçilerini mest eden Dilan Çiçek Deniz’e birçok beğeni ve yorum yağdı.

Takipçilerinden bazıları Deniz’in cesur paylaşımına, “Ben senin gibi bir şey görmedim” ve “Fiziğin gerçekten harika” gibisinden yorumlar yaptı.

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİYLE EKRANA GELİYOR

Çok yakın bir zamanda Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, iddialı yapımın başrolünde yer alacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir