Dilan Çiçek Deniz sırt dekolteli pozuyla beğeni rekoru kırdı

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, derin sırt dekolteli pozuyla takipçilerini büyüledi. Dilan Çiçek Deniz'in iddialı paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

featured

Siyah straplez bir elbise tercih eden Dilan Çiçek Deniz’e Hafsanur Sancaktutan, Melisa Döngel, İlayda Alişan ve Birce Akalay gibi pek çok ünlü isimden beğeni geldi.

‘HEP DAHA CESUR’

Takipçileri Dilan Çiçek Deniz’e ”Özene bezene yaratılmış” ve ”Hep daha cesur” gibi yorumlar yaptı.

2015 yılında rol aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle oyunculuğa adım atan Dilan Çiçek Deniz, Bodrum Masalı ve Çukur dizileriyle kariyerinde büyük sıçrayış yaşadı.

 

5 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİ VAR

Televizyonda en son Kusursuz Kiracı dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz’in yeni projeleri hayranları tarafından merak ediliyor.

Sosyal medyada da epey aktif olan güzel oyuncunun 5 milyondan fazla takipçisi mevcut.

 

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Dilan Deniz Çiçek, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta dünyaya geldi.

Aslen Sivaslı olan Dilan Deniz Çiçek’in abasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’tir.

Çiçek’in annesi ve babası öğretmendir.

Oyunculuk eğitimine lisedeyken üç sene boyunca aldığı tiyatro eğitimi ile başlayan Dilan Deniz Çiçek, 17 yaşındayken Liseler Arası Tiyatro Yarışması’na katılıp bu yarışmadan ödül almıştır.

MİAMİ’DE DÜZENLENEN KÂİNAT GÜZELLİK YARIŞMASI’NDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

Üniversite’yi Ege Üniversitesi’nde okuyan Dilan Deniz Çiçek, turizm rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girmiş ve karşılaştırmalı edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Dilan Deniz Çiçek’in on beş yaşında çıkardığı “Güneşi Annem Sanırdım” adında bir şiir kitabı vardır.

2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve ikinci olan Dilan Deniz Çiçek daha önce modellik de yapmıştır.

Ayrıca Dilan Deniz Çiçek’in 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil ettiği de biliniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir