Didem Soydan’dan çok konuşulacak fantezi itirafı!

featured

Sosyal medya paylaşımları ve aşk hayatı ile gündemden düşmek bilmeyen ünlü model Didem Soydan, Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına konuk oldu. Didem Soydan açıklamalarıyla gündeme oturdu.

Arkadaşının vefat etmesinin ardından Twitter hesabını kapatmasıyla ilgili konuşan ünlü model “Kendi aramızda konuştuğumuz bir durumdu. Ben de onu bir işaret olarak aldım ve ne zamandır istediğim bir şeydi.” dedi.

Arkadaşının bu durumu dikte ettiğini belirten Soydan “Zaten vefat arkadaşımın da bana neredeyse sanki biliyormuşçasına ısrarla dikte ettiği bir şeydi son bir senedir.  ‘Didem, dilin çok farklı yansıyor sen çok farklısın ve seni anlamadıkları yeri gördükçe ben rahatsız oluyorum.’ derdi. Bunu öyle bir işaret kabul ettim ve veda ettim çok da mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Kiramı ödemem gerekiyordu”

‘Siz oyunculuk yaptınız mı hiç?’ sorusuna da yanıt veren ünlü model Didem Soydan, ‘Yapmak zorunda kaldım. Hiç istemeden yaptım” diye konuştu.

Oyunculuk yapma nedenini Soydan “Çünkü kiramı ödemem gerekiyordu ve bir anda sana hiç böyle bir işle ilgili bir bilgin, tecrüben olmamasına rağmen bir para veriyorlar ve evinin bir aylık kirası çıkıyordu. Ben de tabi ki kabul ettim.” sözleriyle anlattı.

“Hiç yeteneğim olmadığı bir sektörde iki, üç işte yer aldım” diyen Soydan “Çok uzun zamandır hayır diyorum. Teklif geldiğinde hala şaşırıyorum. Biliyor olmanı lazım hatta öyle bir yeteneğim yok hem de istemiyorum” dedi.

Ailesinden ilginç talep

Ailesinin evlenmeden çocuk isteğiyle ilgili Soydan, “Ailem benden ümidi kesti. Bana geçen gün ‘Sen evlenmeyeceksin ama çocuk yapsan’ dediler.” ifadelerini kullandı.

Ailesinin yanıtını söyleyen Soydan “Ben de ‘Ee anne babasız nasıl büyüyecek?’ karşılığını verdim. Onlar da ‘Siz nasıl büyüdünüz, biz bakarız’ dedi” şeklinde konuştu.

“Cinsel yönelimimi sorguladığım zamanlar oldu”

“Cinsel yönelimimi sorguladığım zamanlar oldu” diyen Soydan, “Bu konuda gizli saklım yok. Benim için bir önem arz etmiyor.” dedi.

İlişkileriyle ilgili Soydan “Öğrendiklerimiz ve bize öğretilenler arasında uçurumlar var. Bu zamana dek ilişkilerim hep heteroseksüel kişilerle oldu.” şeklinde konuştu.

Soydan yurtdışında yaşadıklarıyla ilgili “Mesela New York’tayken bir kız, bir erkek gibi peşime düştü. Onunla ilgili hiçbir şey beni ne duygusal ne de cinsel olarak çekti.” ifadelerini kullandı.

“Fantezi için özel ayakkabılarım var”

Soydan, programda fantezisini de ilk kez açıkladı.

Ünlü model, “Eve ayakkabıyla girmem. Ama fantezi için özel ayakkabılarım var.” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=PLeZkduzzIk

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir