Devrim Özkan sevenlerinden dua istedi: ‘Babam önemli bir trafik kazası geçirdi’

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de ‘Songül’ karakterine hayat veren başrol oyuncusu Devrim Özkan’ın babası trafik kazası geçirdi. Üzücü haberi sosyal medyadan paylaşan oyuncu, sevenlerinden dua istedi.

featured

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Devrim Özkan’ın babası trafik kazası geçirdi.

Haberi alır almaz babasının tedavi gördüğü hastaneye koşan oyuncu, sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi.

‘BOLCA DUAYA İHTİYACIMIZ VAR’

Hastanede tedavi gören babasının elini tuttuğu bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan oyuncu “Şükür” notunu yazdı. Paylaşımın ardından birçok mesaj alan Devrim Özkan, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak yaşananları anlattı.

Babasının kaza geçirdiğini söyleyen genç oyuncu ‘Arayan soran tüm herkese teşekkür ederim. Babam önemli bir trafik kazası geçirdi maalesef. Ama şükür ki şu an durumu iyi diyebiliriz. Bolca duaya ihtiyacımız var sadece en güzel şekilde toparlayabilmemiz için’ dedi.

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR

Aslen Muğlalı olan Devrim Özkan, 1998 yılında dünyaya geldi.

Güzel oyuncu 1.73 boyunda ve Başak burcudur.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2.sınıfta eğitimini sürdüren Devrim Özkaya, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

devrim özkan

Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerini paylaştığı bu dizide entrikacı, çıkarları için kötülük yapmaktan çekinmeyen İpek Giray’ı canlandırdı.

Benzer Haberler
devrim-ozkan-dizileri
Devrim Özkan’dan karavanda seksi pozlar
sdfg
Mauro Icardi hızlı çıktı! Tribünlerde görünen Devrim Özkan’la sevgili mi?
devrim özkan
Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin Songül’ü Devrim Özkan kimdir? Sevgilisi var mı, kaç yaşında?

Devrim Özkan asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisiyle yaptı. Genç oyuncu, Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı ve Baran Bölükbaşı’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Vuslat dizisinde Feride’yi canlandırdı.

Ramo dizisinde Nehir karakterine hayat verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir