Deprem bölgesine ücretsiz konuşma ve internet hizmeti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan "Kahramanmaraş'taki deprem nedeniyle GSM operatörleri kapasite artırarak kapanan telefon hatlarını açacak ve internet hizmeti sağlayacak." açıklaması gelirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da bölgede ücretsiz konuşma ve internet hizmetinin verileceğini duyurdu.

featured

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “Kahramanmaraş’taki deprem nedeniyle GSM operatörleri kapasite artırarak kapanan telefon hatlarını açacak ve internet hizmeti sağlayacak.” açıklamasında bulundu.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve deprem bölgesindeki vatandaşlar için ücretsiz konuşma ve internet hizmetinin verildiğini söyledi.

Benzer Haberler
diyarbakir-deprem
Kahramanmaraş’ı vuran depremde Diyarbakır’daki 7 katlı bir binanın yıkılma anı dehşete düşürdü
nurdagi-deprem-son-dakika
Kahramanmaraş ve Gaziantep depremi sonrası ilk görüntüler
hatay-deprem-dogal-gaz-patlamasi
7,4’lük deprem sonrası Hatay’daki doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi

Açıklama, “Deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımızın kesintisiz iletişim sağlamaları için operatörlerimize talimat verildi. Bölgede bulunan tüm vatandaşlarımıza ücretsiz konuşma ve internet yüklendi. Borcundan dolayı kapalı olan tüm mobil, internet ve sabit hatlar da görüşmeye açıldı. Aynı zamanda bölgedeki tüm ankesörlü telefonlar üzerinden de ücretsiz iletişim sağlayabilirsiniz. Arama kurtarma çalışmalarının iletişim kısmında bir kesinti olmaması için yardım edelim. Web tabanlı uygulamalar ile arama yapalım ve SMS kullanalım”  ifadelerini kullandı.

AFAD’DAN DEPREM SONRASI CEP TELEFONLARIYLA İLETİŞİME DAİR UYARI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), pet çok ilde hissedilen Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından cep telefonlarıyla iletişime ilişkin uyarıda bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir